Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

2 arkadaşıma da sürat kargo ile yolladım takip no ları özelden mesaj attım

tamamdır samet yarın İnşallah elime ulaşır yeni düzenek olarak bir foto paylaşabilrim ;)

Paylaş da görelim kaplumbağalar güneşlenirken özel isteğim :)

Burcu Nur

Yem olarak

4 Adet tetra reptomin 100 ml
1 Adet açılmış jbl Energil

onun haricinde
masa lambası 1 tane kaldı
uvb satıldı

gerisi duruyor

tamam Samet yakalamaya çalışırım güneşlenirken :) zaten iyice alıştılar masanın yanında internete bakarken ikiside çıkıyor beni izliyorlar :) Hatta bugün geldım odaya Şaşkın inmekle inmemek arasında kaldı sonra ilerleyince indi :)

Masa lambası olur. Annemlerin moralleri bozuk saolsun ablam. Yarın karneyi aldıktan sonra bir sorayım.
Abi seni bu akvaryum ne kadar idare etti. Akvaryumun hoşuma gitti. Ben bir konuşayım ondan sonra.

Cvp: RE: Baştan aşağı satılık malzemeler

ShaF_cK' Alıntı:
tamam Samet yakalamaya çalışırım güneşlenirken :) zaten iyice alıştılar masanın yanında internete bakarken ikiside çıkıyor beni izliyorlar :) Hatta bugün geldım odaya Şaşkın inmekle inmemek arasında kaldı sonra ilerleyince indi :)

O da benim Leo da vardı :) çok değişik dostlar ya Leo bide ürkekti su felan sıçrıyordu odaya :)

Yanliz Burcu akvaryumu kargolamiyo sanirim samet abi ordu ve komsu illere elden veriyor

Cvp: RE: Baştan aşağı satılık malzemeler

Zilli Hayri' Alıntı:
Masa lambası olur. Annemlerin moralleri bozuk saolsun ablam. Yarın karneyi aldıktan sonra bir sorayım.
Abi seni bu akvaryum ne kadar idare etti. Akvaryumun hoşuma gitti. Ben bir konuşayım ondan sonra.

Sadece masa lambası almanı önermem benden orda zaten bulursun kargo ücreti de ödemezsin , yem felan mango kökü felan alcak olursan olur , dediğim gibi ailenden biri iletişime geçmeli benle bir şey alacak olursan

Akvaryum ne kadar idare etti diye bir şey yok elimden çıkarıyorum şuan hala evde olsaydı yine kalırdı , 200 litre bir akvaryum 2 kaplumbağa için senelerce yeter

Teşekkürler dediğim gibi ailemle tartışıyım. Annem kızar ama teyzem olayı çözer. Büyük ihtimal teyzemin adına gönderirsin. Mango kökü de olabilir.

Ürünler geldi. Hem güven konusunda hemde ürünlerin sağlamlığı konusunda Samet kardeşimizden Allah razı olsun. :) İnşallah diğer işlerinizlerde hayırlısıyla olur :)

Allah senden de razı olsun , sözü üzü bir olarak ödemeyi dediği zamanda yaptı , sağlam ve hızlı ulaşması güzel

Kaplumbağalar ve sana sağlıklı uzun ömürler :)

Konuyu düzenlemek için yetki istedim verilmedi sanırım bugün konu ile ilgilenebilirim 3 gündür koşturdum bugün artık dinleniyorum :) yarın kalanları temiz olarak yoruma yazarım

Rica ederim onlar önemsiz başka işler felan da vardı bu aralar tabi sıkışınca herşey bi yorgunluk vuruyor :)

o yetki adminde samet. düzeltilecek yerler varsa yaz biz düzeltelim.

sağolasın abi biliyorum zamanında ben de adminlik yaptım , kendi konusunu düzenleme yetkisi var onu istemiştim zaten neyse ben sana değişicekleri söylemem için konuyu baştan yazmam lazım ona gerek yok

-----

Kalanlar

200 litre akvaryum
2 adet mango kökü
1 adet masa lambası
1 jebo 829 dış filtre
1000 ml açılmış jbl energil
4 adet 100 ml tetra reptomin (açılmamış)

ürünlerin resimleri ve detaylı ilk mesajımda yer alıyor

ödeme yöntemi havale , eğer get seçerseniz get imkanı sunan sitenin aldığı komisyon fiyata eklenir

Toplu alımda birşeyler yapmaya çalışırım

Özel ulaşım = [email protected]

1. yorumun altına ekledim. diğer satılanları silmedim. sonraki yorumlar onlarla ilgili. burada yazdığını da silmiyorum. son yoruma giren görsün. istersen bu mesaja yazılanların resmini buraya ekleyebilirim.

Yeterli abi sağolasın eline sağlık , zaten akvaryum dışında ufak birkaç şey kaldı ana konu ve son yorumdan anlaşılır

akvaryumu forumdan alacak kişi olmayacağını düşünerek artık sahibinden sitesine ilan açıyorum diğer kalanlar şuan yine aynı şekilde foruma özel.

Akvaryum ve hediyeleri az önce sattım kumu da giresundan kendileri aldığı için hediye ettim

kuru alan ve su içi dinlenme yeri duruyor satılır mı bilmem onu kalsın kenarda :)

Reptominlerin get seçeneği sunuldu http://www.sanalpazar.com/Tetra-Reptomin-100ml-4-Adet-Kaldi__isp15108761

havale ödeme olursa forum fiyatı 5 TL

JBL energil 25 TL aslında güzel fırsat ihtiyacı olan kaçırmasın

Mango kökleri tertemiz ikili alım 20 TL normalde birinin tanesi 20 TL idi.

Jebo 829 dış filtre 65 TL http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-jebo-829-dis-filtre-5-sepetli-151774075/detay/

masa lambası başka ürün alan olursa istek dahilinde verilir tek satılmaz 10 TL

Geri