Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ShaF_cK' Alıntı:Samet reptomine karşı kaplumbağaların yememe gibi bir durumları oluyor mu acaba. Onu Cem abi ya da Emre abiden öğreneyim ona göre dediğin kampanya şeklinde alabilirim
zeki52' Alıntı:Bende suan 100 litre akvaryum var ama sanırım bi 70-80 litresi dolu kuru alan içinde oldugu icin, bu akvaryuma dış filitre lazım olur mu sizce ? fiçinde 400lt/h devirli iç filitre var şuan, bu dış filitrede ucuz oldugu için sorayım dedim
Alisarp' Alıntı:Ben juene gidip elden aliyorum yanliz kargo ucreti yok yani ama internet alisverisinden de kargo 4.99 sanirim samet abi sen bi sorarsan bana soylersen ona gore mail atarim sana iban falan soylersin
ShaF_cK' Alıntı:evet abi 2-3 arası filan en fazla dedi de kafama takıldı. Onu almayı düşünüyorum. Hem Samet'in işi görülmüş olur hemde bildiğiniz üzere benimde ihtiyacım var hayırlısıyla inşallah yarın alacağım
Alisarp' Alıntı:Abi ben sen ode demiyorum ben odiycem zaten benim sordugum nekadar odemem lazim alicagim yemler carnivor ve vital
zeki52' Alıntı:Bende suan 100 litre akvaryum var ama sanırım bi 70-80 litresi dolu kuru alan içinde oldugu icin, bu akvaryuma dış filitre lazım olur mu sizce ? fiçinde 400lt/h devirli iç filitre var şuan, bu dış filitrede ucuz oldugu için sorayım dedim