Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

içindeki gazlar eskidikçe veya eksildikçe siyahlaşma oluşmaya başlar.

Elektrikçi anlarmı bilmiyorum ama Cem in dediği doğru. Buradaki ilk mesajımın en alttaki birkaç resimde ömrü dolmuş 1 senelik uvb ampul resimleri mevcut Şafak. Samet inki eski değil diye hatırlıyorum.
mailto:/forum/Konu-uvb-ampuller-exo-terra-jbl-namiba-ve-uygun-mandalli-lamba-tanitimi.html

Bende suan 100 litre akvaryum var ama sanırım bi 70-80 litresi dolu kuru alan içinde oldugu icin, bu akvaryuma dış filitre lazım olur mu sizce ? fiçinde 400lt/h devirli iç filitre var şuan, bu dış filitrede ucuz oldugu için sorayım dedim :)

evet abi 2-3 arası filan en fazla dedi de kafama takıldı. Onu almayı düşünüyorum. Hem Samet'in işi görülmüş olur hemde bildiğiniz üzere benimde ihtiyacım var hayırlısıyla inşallah yarın alacağım :)

samet kumu geniş bir leğene koyup sıcak oda da beklet ara ara karıştır. bu şekilde durursa içinde koku olup geç kuruyor.

Ben juene gidip elden aliyorum yanliz kargo ucreti yok yani ama internet alisverisinden de kargo 4.99 sanirim samet abi sen bi sorarsan bana soylersen ona gore mail atarim sana iban falan soylersin

ShaF_cK' Alıntı:
Samet reptomine karşı kaplumbağaların yememe gibi bir durumları oluyor mu acaba. Onu Cem abi ya da Emre abiden öğreneyim ona göre dediğin kampanya şeklinde alabilirim ;)

Ben de derdim bunu 1 yıl kadar kullandım emre abi de demiş zaten Rafi raffy p yemiyordu tetra yiyordu sevilen bir yem :)

zeki52' Alıntı:
Bende suan 100 litre akvaryum var ama sanırım bi 70-80 litresi dolu kuru alan içinde oldugu icin, bu akvaryuma dış filitre lazım olur mu sizce ? fiçinde 400lt/h devirli iç filitre var şuan, bu dış filitrede ucuz oldugu için sorayım dedim :)

Fazla çekim felan bir zarar olur mu bilmiyorum nickiniz sonu 52 ile bitiyor , ordu ile bağlantınız varsa ücretsiz teslimat yaparım :)

Alisarp' Alıntı:
Ben juene gidip elden aliyorum yanliz kargo ucreti yok yani ama internet alisverisinden de kargo 4.99 sanirim samet abi sen bi sorarsan bana soylersen ona gore mail atarim sana iban falan soylersin

Alisarp kargo ücretini ben ödeyemem indirim de yapamam ne yazıkki fiyatları karşılaştırırsan minumum fiyatta gördüğün gibi ,

ama toplu alırsan ufak indirim veya küçük kampanyalar yapabiliyorum

Bir diğer konumda iPhone 4/4s kabı , iPhone 5/5s kabı ve apple 5W priz var onlarla beraber alınırsa tek kutuda olabilir o konuda 50 tl üstü ücretsiz kargo

bana bunu bunu alırsam ne kadar olur ne olur diye sorulursa ona göre cevap verebilirim

ShaF_cK' Alıntı:
evet abi 2-3 arası filan en fazla dedi de kafama takıldı. Onu almayı düşünüyorum. Hem Samet'in işi görülmüş olur hemde bildiğiniz üzere benimde ihtiyacım var hayırlısıyla inşallah yarın alacağım :)

Kutuyu ayarladım malzemelerinizi daha dizmedim lambayı kesin istiyorsanız sorun yok yani her şeyini dedim satış sonrası sıkıntı olmaması için , face den mesaj attım bu arada :)

ek birşey isterseniz dersiniz yarına kadar ben yerleştiririm :)

Abi ben sen ode demiyorum ben odiycem zaten benim sordugum nekadar odemem lazim alicagim yemler carnivor ve vital

Bu arada arkadaşlar havale ile ödeme yapıcaklar makbuz , dekont alsınlar lütfen , ödemeyi aldıktan sonra göndereceiğim havaleyi seçenler için

daha önce bir laptop bezeli sattım adam sürekli ücreti erteledi en sonra sert bir şekilde halletmeye başladım tam 1.5 ay sonra alabildim parayı , ona artık dikkat ediyorum

Alisarp' Alıntı:
Abi ben sen ode demiyorum ben odiycem zaten benim sordugum nekadar odemem lazim alicagim yemler carnivor ve vital

Alisarp kargocu belirliyor desiye göre normalde ikisinin ücreti 21 tl dediğim gibi maksimum 8 tl olur diye düşünüyorum 5 de olabilir 8 de olarak düşün , yanında balığa ihtiyacın olursa energil de 25 lira onu da alırsan bir tane tetra 100 ml hediye ederim sana da kampanyam bu şekilde :)

iyi abi ozaman [email protected] adresine bilgilerini gondere bilir misin yanliz babamin hesabindan gondericem parayi dogal olarak energil 1l reptomin 500 ml var elimde emre abide royal vericek bana bitiremedigi icin ondan cokca var elimde onlardan tesekkurler yinede

tamam alisarp o önemli değil senin gönderdiğini bileyim yeter , yarın göndermeye çalışırım paket gönderim olursa daha ucuz olur olursa o şekil yollarım bilgilerimi mail atacağım 5 dakika içinde , sen de konuya bir daha bak gözden kaçırdığın ürün olmuş olmasın :) :)

Birde hangi kargo ile istersin bir tercihin var mı

Bilgilerimi gönderim

vital ve carnivor u senin için ayırdım 21 tl hayırlı olsun :)

adresini de maille geri cevap atarsın alisarp

samet aynı bankada hesap varsa netten ücret alınmıyor ama ptt'den ismine gönderi alırsan ücret bankaya göre düşük oluyor. yani sana havale yapacak kişi daha az ücret ödüyor. ptt'nin kargosuda güzel ben bir iki yere gönderdim. senin göndereceğin bilgi tam isim, tc no ve sana yakın ptt şubesinin ismi. aynı şekilde sen de karşı taraftan bu bilgileri alıp göndereceksin. ptt'de kutu ücreti yok. karşı tarafta ister yakın şubeden elden ister evine gönderilmesini ister yalnız alabilmek için +18 şartı var.

Ali Sarp, bende sana ulaşmya çalıştım ama mailimi göremedin sanırım. Royali sana elden ya sabah ya akşam metrobüs durağında teslim edebilirim. Cuma akşamı geç satte araba ile döneceğim, o da bir formül. Yada uyuşamayız dersen bana alacak kişi için isim, adres, t.c. no gibi kargoda teslim alana ait gereken bilgileri verirsen oda olur. Ama İstanbul içi kargo ilginç olur ve boşa kargo ücreti verme :)

ptt ile ödemeyi anlamadım abi hiç yapmadım posta çeki felan diyorlar o iş mi , para gönderimlerde aynı bankada ücret alınmıyor dediğin gibi eft de ise 50 kuruş ile 1.5 tel internet ücreti olabiliyor bildiğim kadarıyla , ptt ye onun gidip bana yollamasına değmeyecek bir işlem doğru anladıysam

ptt den kargo geldi ama ben hiç göndermedim abi Alisarp'a kutu ile yollamayacağım zaten paket daha iyi olur paket olursa 3-5 tl gibi bir rakama bile gidebilir

yanlış anladıysam düzelt lütfen

senin hesabının olduğu bankada hesabı yoksa karşı taraf yüksek ücret ödüyor. bu şekilde ödeme olursa ptt daha ucuza geliyor. aynı bankada hesap varsa o tercih edilebilir. kargoda yanlış hatırlamıyorsam yarım kilo ağırlığa kadar ptt 4.5 tl alıyordu.

abi internette çok kez eft yapıyorum artık o olmuyor ama bankada veznede yapılırsa dediğin gibi yollayacağın paraya göre yüksek ücret istenebiliyor , Alisarp internetten ödeyecek sanıyorum ondan sıkıntı olmaz o da desin bi ne şekil yapacak ona göre en uygununu uygularız

zeki52' Alıntı:

Fazla çekim felan bir zarar olur mu bilmiyorum nickiniz sonu 52 ile bitiyor , ordu ile bağlantınız varsa ücretsiz teslimat yaparım :)

Orduluyum ama ankarada oturuyorum :)

anladım :) alma düşünceniz olursa burdaki bir yakınıza bırakabilirim gelme gitme durumu olursa kendiniz götürürsünüz ve ya ben yollarım kargo ne olur bilmem içindeki malzemeleri kargo ücreti artar diye istenmezse çöpe atacağım alıcaklı karar vericek ona

bu arada ödemeyi ziraat atmden kartsız olarak da ek ücret alınmadan gönderebilirisiniz

Samet kardeşim kampanyan devam edıyorsa 5 tane reptomin
masa lambası 1 adet
uv lamba 1 adet
bunlardan baska yoktu ztn :)
65 tl tutuyor sanırım ? Yarın bankadan yatırırım hesabına. Senden rıcam otobuse verdıgınde kacta Rıze otogarda olur onu ogren yeterlı :)

evet size özel 65 tl :)

tamam 3 reptomin daha koyuyorum sizin malzemelerin yanına yarın 2 ye kadar felan ödemeyi yaparsanız çok makbule geçer ben 16.30 ordu - rize metro otobüsüne teslim edicem , kaçta varacağını da sorarım :) energil size özel 20 tl :D mango kökü yoksa 2si size özel 15 tl tekli alım normalde yok alırsanız tekini 10 tl ye bırakabilirim :)

Malzemeler tükeniyor kampanyalar devam ediyor :haha:

Bakmayın böyle para geçiyor gibi elime ama ben totalde masraf ettiğimin yarısını bile geri alamıyorum , önemli de değil o bizimkilere elimden geldiğince güzel bir hayat yaşatmaya çalıştım

şimdi sistem bozulduğu için biran önce elimden çıkarmaya çalışıyorum :)

Geri