Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

satıyorum fiyatları ayrı olanlar ayrı satılıyor :) yemlere de bir göz at istersen piyasadan çok ucuz açılmamış tetralar var (pazara döndü iş :haha: )

Bu arada genel duyuru ödemeler havale olarak yapılıyor , eğer yok ben güvenemem veya tedbirli olmak isterim şu siteden sat derseniz o sitenin aldığı komisyonlar fiyata doğal olarak eklenir , fiyatlar min seviyede zaten bir de o siteler batırmasın beni :)

hahaha :) raffy p bitmek üzere neredeyse vital ile aynı şey mi oluyor yani vital, raffy p nın bir üst modelimi tabiri caizse :D güven konusunda bişi diyemem bende rizedeyim şuanda kargo ücretinden yırtmak için otobuse bile verebilirsin :D sonuçta kaplumbağalar için uğraşıyorum sıkıntı yok güven açısından. ki kaplumbağa için o kadar dert çeken biri onu yapmaz.

sanırım reptomin raffy p yerıne gecıyor ?

teşekkür ederim o genel duyuruydu zaten dediğim gibi forumdan 2 arkadaşa sattım referanslarım var , gittigidiyor abdulsametgunay , sanalpazarda da suleyman52 kullanıcı adları bana ait %100 itibarım var alım ve satımda gerçi onlarda çok satmadım genelde elden satıyorum

vital bitkisel yem 6 cm felandan büyükse alınabilir
raffy p yerine tetra reptomin geçiyor ana yem olarak :) otobüs para almazsa veririm ona seve seve :) ben bilmiyorum daha önce hiç otobüsle gönderim yapmadım siz yol gösterir veya ayarlarsanız ben teslim ederim otobüse :)

şimdi yem konusunu siz bilirsiniz
kabuk boyu 6 dan büyükse vitali öneririm
raffy p bitiyorsa tetra reptominden bir kaç kutu öneririm (ben 15 kutu almıştım kargodan tasarruf etmek için 9 tane kaldı )
balık karides tercihiniz olursa energil birebir zaten
carnivor da protein ve mineralin karışık olduğu bir yem

lamba almayı düşünüyorsunuz masa lambanız var mı ? piyasada 15 tl bende 10 tl aynı kutuda yollayacağım için her halükarda karlı oluyorsunuz :)

bu arada toplu alımlarda cuzi miktarda indirim yapmaya çalışıcam :)

max 40 w olmasa 1 tane daha alıcaktım ama suan ısıtıcı lamba ıcın kullandıgım mevcut.
reptomın alıyım 2 kutu da onu yaz paşam :D
uv lamba 35 tl
reptomin 2x 5 tl
Ben yarın yazıhaneye bır sorayım eğer yarın siz otogar a filan uğrama sansınız olursa ordan sormanız daha yararlı olur soramam derseniz ben yarın sınavdan sonra sormaya calısayım. Kucuk kutu bısı olur para ıstemezler umarım onuda soracağım :)

bizim voltaj çevirici max 30 watt çeviriyor lamba da 26 watt masa lambasını uvb lambası için önerdim uvb lambası için başka masa lambası varsa sorun olmaz sizin açınızdan :)

yarın tüm günüm oraya uzak bir mevkii de geçicek , uğrayabilirsem uğrarım mutlaka siz şu şekilde sorabilirsiniz rizeden orduya gelip ordudan rizeye dönen vardır mutlaka o konuda bilgi alıp kargo işini sorabilirseniz ben de yarın akşam kargoyu hazırlar yarından sonraki gün hangi saat kalkacaksa otobüs o saatte gider teslim ederim şöföre

toplam 45 tl ediyor

size şöyle bir kampanyam olsun
1)Ya jbl energil size özel 25 tl yerine 20 tl olsun
2)Ya vital ve carnivor 21 tl yerine 15 tl olsun

Bunlar tabi öneriler :)

ben istediğiniz malzemleri şuan ayırdım dediğim gibi yarın akşam maksimum güvenlikli minumum boyutta ayarlayacağım birşeyler :)

Siz ısıtıcı ve uv lambayı o masa lambasında mı kullanıyordunuz. Bir de acaba o siyahlıklar 40w masa lambasında kullanıldığı için olmuş olabilir mi acaba :/
Tamam ben yarın uğramaya çalışayım ordu yakın yer saat başı vardır diye umuyorum en azından 2-3 saatte bir :)
kaplumbağalar için değil de carnivor u kendime mi alsam canım çekti gördükçe :D:D:D:D

ısıtıcı ampul ü de 40 w masa lambasında kullandım , uvb lambayı da max 40 w lık masa lambası kullandım ayrı ayrı ikiside açık kalması gereken zamanlar olacağı için masa lambası 2 tane olmalı ondan sordum :)

max 40 watt demek masa lambasının 40 watt a kadar lamba çalıştırabileceğini söylüyor lambamız zaten 26w olduğu için masa lambasının rahat kaldırabileceği düzeyde , o siyahlığı ben de anlamadım bir tek o var o yüzde bir kaç yüden fotoğrafını çektim

ben akşama kadar online olmam büyük ihtimal belki olurum akşam adresinizi alırım hangi otobüs ve saatini de söylediğiniz zaman bir sıkıntı olmaz havale için ziraatbank hesabım var onun için mailiniz varsa iban hesap no ve tc ve telefon numaramı vereyim bazen tc isteniyor çünkü

benim de energili canımın çektiği olmuştu leo yerken bildiğin güzel balıklar var :)

hmm o zmn bi tanede masa lambası yazın :) voltaj çeviriciyi de göndericek misiniz.
Tamam yarın ben sınavdan sonra uğraşırım inşallah aklımdan çıkmaz sınav stresinden :)
[email protected]
faceden de aratıp bulabilirsiniz :)

biri artık evinde kızartmış doymuş bunuda yem yapalım kaplumbağalara diye bizlere kitlemişler işte :))))

ziraat hesabınızın son 16 hanesi yeterlidir paşam yinede siz tc no u da yollayın :) ve numaranızı gerisi kolaydır.
masa lambasınıda ekleyince 55 tl ediyor eğer bunda da indirim söz konusu değilse :)

masa lambası da tamamdır tabiki ve voltaj çeviri ve prizi hediyem

55 tl ediyor

buna karşılık yukardaki kampanyalar geçerli olup tetralarda ekstra 3 tane daha alırsanız 1 tanesinden para almam toplamda 5 tetra almış olursunuz 4 ödemiş olursunuz zaten tetra 100ml onun için çoklu alımda karlı oluyor kampanya bitmiyor bende :haha:

bu arada bu elini vurarak gülmeyi 1.5 yıldır ilk defa bu konuda yazıyorum yani komik bir durum da oluyor :)

şuan için

Exo terra uvb lamba 35 TL
1 adet kıskaçlı masa lambası 10 TL
2 Adet Tetra rept 100 ml 10 TL
-----
Toplam tutar 55 tl

siftah sizden hayırlı olsun :) ürünleri yollayana kadar ekstra yem , akseuar alabilirsiniz yine aynı kutuda gönderirim toplu yem alırsanız uzun süreli yeminiz olur sürekli uğraşmazsınız sürekli kargo ücreti ödemezsiniz uzun vadede karlı birşey toplu yem almak diğer arkadaşlara da önerim bu yöne :smile:

facede buldum sanırım sizi :D takım elbıselı ?
gönül isterki hepsini alıyım hazır terraryum :) fakat öğrencilik hali uvb alcaktım ztn o yüzden birazcık sıkıntıya gireceğim. :)

evet takım elbise var üzerimde :)) bakıyorum face e , masa lambası ve lamba son kez denedip tüm malzemeler yarın hazırlanıcak

tamam kardeşim yine konuşuruz yarın detaylarını :) iyi geceler :)

bilgilerimi mesaj attım İyi geceler :)

Vital carnivor alsam kargo ordan istanbula nekadar oderim yok kargoyu satici oduyorsa sorun yok :)
Bana juenden pahaliya gelmedigi surece senden almayi tercih ederim samet abide ondan soruyorum

Bendekileri yariladim da bi yenileme yapmam lazim

Alisarp juenden de alsan benden de alsan kargo ücreti alıcıya ait :) benim fiyatlarım şuan juene göre daha ucuz
Toplu birşeyler alırsan indirim yapmaya çalışırım

onun dışında ürünler zaten farkedildiği gibi olabilecek en düşük fiyatlarda

Ebatına göre değişir alisarp. Ben Rize'den Yalova'ya göndermiştim 1 kg gelen bir şey vardır elbet :D 15 tl mı ne almışlardı. Kargoya gidip sorulabilir.

evet site üzerinden de hesaplanıyor istediğin kargo da , ben yem istersen 1 desi veya paket gönderim yapacağım 7-8 tş maks olur siteler de aşağı yukarı bu kadar oluyor zaten bundan fazla ücret isterlerse alacak kişiye sorarım ona göre karar verir

Samet reptomine karşı kaplumbağaların yememe gibi bir durumları oluyor mu acaba. Onu Cem abi ya da Emre abiden öğreneyim ona göre dediğin kampanya şeklinde alabilirim ;)

Hiç sorun yok Şafak. Hatta reptomin baby diye yem var ve ben kullandım. Bildiğin reptominin daha küçük boyda olanları. Yavruyken arada yemelerinin avantajı reptomindeki yosun içeriği ileride vital yani bitkisele geçişte yadırgamamalarına azda olsa etkisi olması.

hmm anladım abi o zaman alıyım ben ona göre :) bir de abi uv lambaya bakabilirsen orada bir siyah nokta var sence neden olabilir bugün elektrikçiye filan soracaktım ama unuttum

Geri