Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

hahaha onu sana bırakıyorum ıcım el vermıyor belkı cızbız yaparsın :):) carnıvor ıstıyordm ama neyse :p

parayı gondermeye calısacağım sen otobuse vermeden once kesın vermıs olurum. Fakat 10 gündür sınav stresındeyım sabah 6 da yatıyorm oyle gıdıyorm uyuyakalmamaya calısacağım :) ama en gec 2 gıbı yatırmıs olurum ki msj da atarım :)

yani bende smdı netten alıcağıma sendekiller heba olmasın hem daha da uygun oluyor bir taşla iki işi halletmiş olmak güzel :)

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

evet ikili faydalanma durumu güzel , sahibinden e akvaryum ilanı açacağım sadece , malzemeler foruma özel ki burda ihtiyacı olanlar da bir şekilde kar ediyor :)

dediklerinizi ayırdım ben hayırlı olsun tekrar :)

Yemler de son durum

4 Adet açılmamış tetra 100 ml tanesi 5 TL
1 tane açılmış jbl energil 25 TL

Abi babamin adi Mahmut Celal Mestcioglu zaten o birseyler dedi bedava havale yapiyor sanirsam eft havale yapicak yarin sabah gitmis olur sana yanliz tc kimlik telefon hepsini yazmissin :) adresimi mail atiyim simdi

AEK' Alıntı:
Ali Sarp, bende sana ulaşmya çalıştım ama mailimi göremedin sanırım. Royali sana elden ya sabah ya akşam metrobüs durağında teslim edebilirim. Cuma akşamı geç satte araba ile döneceğim, o da bir formül. Yada uyuşamayız dersen bana alacak kişi için isim, adres, t.c. no gibi kargoda teslim alana ait gereken bilgileri verirsen oda olur. Ama İstanbul içi kargo ilginç olur ve boşa kargo ücreti verme :)

Emre abi bende senden mail bekliyorum :) telefondan kontrol ediyorum mailleri oraya gelmemis nasil olduysa simdi bilgisayardan baktim cevapladim ordan konusuruz

bir de ptt e bır gosterebılırmısın acaba. Ordanda otogar a gecebılır sofore sorarsın hangısı daha uygun oluyorsa ona gore gonderırsen cok makbule gecer (cok ugrastırıyorm senı ) :)

Her duruma karşı ve güven için gerekli olabilecek bilgileri paylaşıyorum Alisarp :) ziraat atmden ücretsiz yollayabilir parayı hayırlı olsun :)

ShaF_cK' Alıntı:
bir de ptt e bır gosterebılırmısın acaba. Ordanda otogar a gecebılır sofore sorarsın hangısı daha uygun oluyorsa ona gore gonderırsen cok makbule gecer (cok ugrastırıyorm senı ) :)

Çok alakasız yerlerdeler ama uğramaya çalışıcam mutlaka Alisarp için kargo ptt ye yakın , otobüs 10 tl gibi bir rakam ister büyük ihtimal gibi geliyor bana ama bilmiyorum kargo ile adrese teslime de aynı ücret tutarsa senin için daha iyi olurdu ben sen hangi yolu seçersen onu istediğin gibi yollacağım artık :)

Benim içinde farketmez samet fakat maddiyat biraz farkettiriyor 3-5 bıle olsa :D
ımkanın olursa bakarsın olmadı dedıgımız gıbı otobusten :)
orduda tanıdık yokta ıste bende almayı dusunebılırdım ama ıstanbula gıderken olurdu o da yaza kadar anca :):) ama sana ulaşmalarını sağlarım duyarsam :)
ikimiz içinde hayırlı olsun şimdiden :)

Dış filtre için diyorsun sanırım onu, onu da otobüsde bagaja felan koyarlar belki hiç değilse 10 tl de alsalar 15 tl de alsalar ikisinin de kargo ücretinde çok ucuza gelir dış filtre olduğu için onu düşünebilirsin :)

teşekkürler ikinizinde malzemeleri şuan hazır :) pakketleme işini yapmadım daha yapıcam onu da :)

Abi siz herşeyi kurmuşsunuz ben araya girmeyim. Siz bu işi değişik bir yöntemle halletmişsiniz.

Burcu Nur araya girmek ne demek anlamadım :) kalan malzemelerden istediğin olursa ailenle konuş onlar benle iletişime geçsin :)

Abi babam kontrol etmek icin banka adi ve subesini sordu burdan yazabilirsen yada mail atabilirsen ??

Hayirli olsun simdiden

şube kodu başındaki alisarp yani 0217 ziraatbank ordu şubesi

Bende işten bugün geç çıktım Ali Sarp. Bu sebeple mail aksaklığı oldu. Biz her ihtimalde hallederiz. Ben artık royalden vermiyorum benimkilere :) seninkilerin hakkını yemesinler :)

zeki52' Alıntı:
Bende suan 100 litre akvaryum var ama sanırım bi 70-80 litresi dolu kuru alan içinde oldugu icin, bu akvaryuma dış filitre lazım olur mu sizce ? fiçinde 400lt/h devirli iç filitre var şuan, bu dış filitrede ucuz oldugu için sorayım dedim :)

Ben 96 lt hacimde olan iki akvaryumumda da dış filtre kullanıyorum Zeki. Bende de su 85 lt kadar. Tetra ex600 ve ex700, Eheim 2213 ve 2215 muadili filtreler uyar.

Lamba yollanacak masa lambası ile denendi dediğim gibi maksimum güvenlikli olarak paketlendi :)

Biraz zor açacaksınız , özellikle lambayı dikkatle açın :)

mailto:/images/2014/01/22/ao0YA.jpg

samet52' Alıntı:
Lamba yollanacak masa lambası ile denendi dediğim gibi maksimum güvenlikli olarak paketlendi :)

Biraz zor açacaksınız , özellikle lambayı dikkatle açın :)

mailto:/images/2014/01/22/ao0YA.jpg
Benimkinide yarin kargoya vericek misin abi?

En iyisi emre abi benimkiler kizar sonra yemlerimizi kim yedi diye :) Isin sakasi tekrar sagolasin abi

evet Alisarp seninkini de yarın kargoya ya 16.30dan sonra yada 15-16 arası kargoya vereceğim , seninkilerde kırılma söz konusu olmadığı için tabiri caizse çıplak bir biçimde bu kargo poşetleri var ya ona koydurup göndericem

Şafak bey yarın 16.30 da göndereceğim için 14.00 a kadar ödemeyi yapmış olacak

sende 14.00 a kadar ödeme yapıp bir zahmet bana sms at ödeme gerçekleşti diye ben de dediğim aralıklarda göndereceğim

Odeme yapildi zaten asil sen bana eline ulasinca yazabilirsen babam gonderdi yani parayi

Eline sağlık tekrar açılacak şekilde yapsaydın yıllar sonrasına saklamıcaz :D:D

Dediğim gibi 2 ye en gec 3 e kadar yollamıs olacağım Allah'ın ıznıyle msj atarım ;)

Cvp: RE: Baştan aşağı satılık malzemeler

Alisarp' Alıntı:
Odeme yapildi zaten asil sen bana eline ulasinca yazabilirsen babam gonderdi yani parayi

Alisarp şuan ödeme geçmemiş varsa makbuz,dekont e-dekont varsa bana mail at bakalım , yarın sabah da gelmezse banka ile irtibata geçmek gerek normalde hemen geçmesi lazımdı

ShaF_cK' Alıntı:
Eline sağlık tekrar açılacak şekilde yapsaydın yıllar sonrasına saklamıcaz :D:D

Dediğim gibi 2 ye en gec 3 e kadar yollamıs olacağım Allah'ın ıznıyle msj atarım ;)

Tamamdır :) malum lamba var sıkıntı olmaması adına iyi yapmaya çalıştım çok hassas alet çünkü :)

Valla abi babamda yarin eline gecer sikinti yok diyo yarin ola hayrola :)

tamamdır Alisarp bu durumlarda dekont felan önemli banka ile görüşmek gerekirse diye bulundurmak lazım , iyi geceler :)

(Konu öyle geniş ki arada sohbet de döndüğü oluyor :) )

Geri