kaplumbaba
Bronz 3 Üye
Öncelikle geri dönüş ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederimForuma hoşgeldiniz. 6 cm kabuk boyuna kadar protein ağırlıklı beslenirler. Marulu 6 cm kabuk boyu sonrası vermeye başlayın.
Axotlh ve gammarus yeterli. Dediğiniz yemi duymadım. Her gün bir yem markası çıkarıyorlar.
Yemin içerik bölümü ile yemin resmini çekip atabilir misiniz? Kutuyu açtıysanız tabi.
Üçüncü yem düşünürseniz tetra reptomin baby nin 100 gramlık küçük kutusundan alın. Bu profishi açmadıysanız iade edebilirseniz edin.
Sabahları axotlh akşamları gammarusu verin.
Minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 litre ne kadar büyük akvaryum alırsanız o kadar uzun süre gider.
Isıtma lambası, su ısıtıcı, kuru alan ve içfiltre de lazım. Hayvan küçük olduğu için içfiltre öncelikli değil.
Lamba hakkında bu konuda bilgi verdim.
Yavru kaplumbağa sahiplendim. Kuru alandan çıkmıyor
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce bir su kaplumbağası sahiplendim. 1tl boyutunda daha çok küçük. Isıtıcısını , akvaryumunu, filtresini vb. hallettim. Sorunum şu , kaplumbağam kuru alanından asla çıkmıyor. Yanlış olduğunu bilsemde tutup suya bıraktığımda direk kuru alanına çıkıyor ve asla yem...sukaplumbagasi.com
Kuru alan örnekleri bunlar.
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır?
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır? İlk olarak kuru alan sabit ve tırmanması kolay olmalıdır. Akvaryuma kuru alana çıkabileceği kolay erişilebilir eğimli bir rampa yapın. Bu rampa güvenli olmalı ve hareket etmeye veya sökülmeye eğilimli olmamalıdır. Kaplumbağanızın ısınma alanı ile tank...sukaplumbagasi.com
Evde 20x15x20 cmlik bir akvaryum vardi ona koydum, en kisa zamanda soylediginiz ölçüde bir akvaryum alip ona uygun yasam alanini yaratacagim. Petshopta bir dolap icinde plastik bardak içinde cirpinan iki kaplumbagadan biriydi ne yazikki. Dayanamadim ve aldim. Fotograflardan birinde gorunuyor boyun ile kolun tam ic kisminda aldigim gunden beri sarimsi acik kahvemsi bir leke mevcut. Bugun de o kisimda bir deri atma durumu var sanirim. Su duzenleyici almali miyim? Baliklarda oldugu gibi yararli bakteri veya diger su duzenleyici urunlerinden? Ve bu leke icin elimden bir sey gelir mi iyilesmesi adina?