Bu ürün aydınlatma için uygun mudur?
Farklı ürün tavsiyeleriniz varsa da yazabilirsiniz
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hayır uygun değil.Bu ürün aydınlatma için uygun mudur?
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
Ampul seçerken hangi özelliklere dikkat etmeliyim uva mi yoksa uvb mi hangisini almalıyımHayır uygun değil.
Reflektör tip ampuller hayvanı yakar.
Isıtma için en iyi ampul armut halojen ampuldür. Yazın 28 kışın 52Watt kullanabilirsiniz.
Hayvanın kabuk boyu kaç cm? Uvb ampul onereyim.
Evet bu ampul en iyisidir. Yazın 28 kışın 52Watt kullanın.Kaplumbağamı yeni bir akvaryuma geçireceğim ölçüleri:80x40x50
Isıtıcısı ve kuru bölgesi var yeni akvaryuma geçtiği için yeni bir filtre aldım. ahm marka yem kullanıyorum arada kuru karides veriyordum ama uzun zamandır vermeyi kestim ahm marka kuru karides alacağım yakın zamanda ayrıca metilen mavisi alacağım. kabuk boyu ise 15 cm civarında
Akvarymun ve kaplumbağanın fotoğrafını şuan atamıyorum
İlk kez ışık kullanacağım
Önerdiğiniz bu ampulü almalı mıyım
Isıtma lambası ihtiyacı olan kadar uva verir ekstra uva lambasına gerek yoktur.Ampul seçerken hangi özelliklere dikkat etmeliyim uva mi yoksa uvb mi hangisini almalıyım
Önerdiğiniz yemlerin kullanımını anlatırsanız sevinirim büyük ihtimalle ikisini de alacağım ayrıca önerdiğiniz bu ampulü de alacağım. karides alacaktım almayayım mı? Şuan şehir dışındayım bu yüzden akvaryumun ve kaplumbağanın fotoğrafını atamayacağım. kabuğundaki matlaşma hakkında bir fikriniz var mı? Bu iki ürünü ilk defa kullanacağım
![]()
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Aqua Boutique Filtre Elyafı 100gr
Aqua Boutique Filtre Elyafı 100gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
Fotoğraftaki iki ürünü de satın aldım bende var şuan.Filtrenin içinde o sarı ve mavi renkteki süngerimsi şey vardı adı elyaf herhalde ne sıklıkla değiştiriliyor acaba bu ürünü satın alayım mı? Dediğim gibi şehir dışındayım şuan fotoğrafları atabilmem mümkün değil betimlemelerle belki anlatabilirim size.Iki yemi de alın. Reptomin temel yem en çok vereceğiniz yem o. Mineral yemi ise haftada 1 verin.
Bu filtre fazla gelebilir 6 Watt bir filtre alın. Bunu alabilirsiniz. Eylaf ile kullanın
Metilen mavisinde hepsinde oranlar farklı.
Contra icytho marka alın.
Duruma göre kullanacağınız damla miktarı değişir. Kullanım gerekli değilse 1 damla damlatın yeterli.
Hayvanın kabuğunun fotoğrafını atın ki kabuk hakkında öneri yapabilelim.
Mantarda olabilir, kireçte, plaka da bağlamış olabilir, kabuğu çürüyor da olabilir. Bilgi vermeniz şart.
Akvaryumunda fotoğrafı gerekli. Kullandığınız çoğu şey yanlış.
Hayvana yuva yapmaya karar verdiyseniz paranızla rezil olmayın. Ekipmanları doğru kullanın ve doğru malzemeleri alın.
Fotoğraftaki iki ürün dediginiz ne?Fotoğraftaki iki ürünü de satın aldım bende var şuan.Filtrenin içinde o sarı ve mavi renkteki süngerimsi şey vardı adı elyaf herhalde ne sıklıkla değiştiriliyor acaba bu ürünü satın alayım mı? Dediğim gibi şehir dışındayım şuan fotoğrafları atabilmem mümkün değil betimlemelerle belki anlatabilirim size.
Filtre ve metilen mavisiFotoğraftaki iki ürün dediginiz ne?
O filtre fazla 200 litre civarı akvaryuma olur. Sizin alacağın akvaryum için 6-8-10Watt bir filtre yeterlidir.Filtre ve metilen mavisi
Bir iki hafta kadar önce almıştım iade almayabilirler bunu kullansam bir sorun olur mu?O filtre fazla 200 litre civarı akvaryuma olur. Sizin alacağın akvaryum için 6-8-10Watt bir filtre yeterlidir.
Iade edin.
Metilen mavisi yoğun ise akvaryuma dokmeden once sulandirin oyle dokün yarım damla kadar.