Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!serhanzr' Alıntı:Proteinse protein, kalsiyumsa kalsiyum, vitaminse vitamin kaliteli yemlerde ne ararsanız var ve kaplumbağanızın gelişimini harika bir şekilde yerine getiriyorlar. Benim fikrim bu sorunun sorulmasının bile tuhaf olduğu. Ne gibi bir ihtiyaç canlı yem vermeye zorlar ki kaplumbağa besleyen kişiyi? Evcil bir hayvan besliyorsunuz. Kedi - köpeğinizin önüne canlı tavuk (veya civciv) ya da kuş falan atıyor musunuz? Düşüncesi bile katliam gibi :S
Canlı yemlerdeki proteini hiçbir yem sağlamaz diye bir yazı yazılmıştı. İyi de kaplumbağamız obez olmasın diye yaşlandıkça daha az proteinli yemler aramıyor muyuz? 1 yaşından sonra bitkisel yem vermenin mantığı nedir o zaman?
Kişisel fikrim gereksiz ve mantıksız bir beyin jimnastiği bu konu.
n1clos4' Alıntı:serhanzr' Alıntı:Proteinse protein, kalsiyumsa kalsiyum, vitaminse vitamin kaliteli yemlerde ne ararsanız var ve kaplumbağanızın gelişimini harika bir şekilde yerine getiriyorlar. Benim fikrim bu sorunun sorulmasının bile tuhaf olduğu. Ne gibi bir ihtiyaç canlı yem vermeye zorlar ki kaplumbağa besleyen kişiyi? Evcil bir hayvan besliyorsunuz. Kedi - köpeğinizin önüne canlı tavuk (veya civciv) ya da kuş falan atıyor musunuz? Düşüncesi bile katliam gibi :S
Canlı yemlerdeki proteini hiçbir yem sağlamaz diye bir yazı yazılmıştı. İyi de kaplumbağamız obez olmasın diye yaşlandıkça daha az proteinli yemler aramıyor muyuz? 1 yaşından sonra bitkisel yem vermenin mantığı nedir o zaman?
Kişisel fikrim gereksiz ve mantıksız bir beyin jimnastiği bu konu.
burda herkes kendi fikrini dile getirebilir bence sorunun sorulması uygun olmuş bende canlı yeme karşı değilim ama hiç kullanmadım
1 yaşından sonra bitkisel diyorlar ama şems aç kalmazsa hayatta bitki yemez