Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!aytekingoksoy' Alıntı:emre abi korkmaya başladım bak bunun tedavisi falan var dimi kötü bişey olmasın abi şeker öldü kahroldum tuza gözüm gibi bakmaya çalışıyorum kapmışsa düzelir dimi abi şuan dipte gezmeler başladı allah allah
Zilli Hayri' Alıntı:Benin anneannem ve dedem hep kaplumbağların yanında içiyorlar.E o zaman ne yapıyım??? :ff:
AEK' Alıntı:aytekingoksoy' Alıntı:emre abi korkmaya başladım bak bunun tedavisi falan var dimi kötü bişey olmasın abi şeker öldü kahroldum tuza gözüm gibi bakmaya çalışıyorum kapmışsa düzelir dimi abi şuan dipte gezmeler başladı allah allah
Tabiki var, benim hayvan 5 cm iken enfeksiyon geçirdi. Ancak ufacık belirtide farkettim ve Vildan hanıma götürüp teşhis koydurdum. Tedaviyede hemen cevap verdi, günlece antibiyotik gerekmedi. 4-5 günde toparladı. Ama veteriner hekim görsünki ezbere iş olmasın. Sen İstanbul dasın diye hatırlıyorum. Konunun uzmanı olan Vildan hanıma bir git. Akciğer enfeksiyonu tedavisiz geçmez. Ufak bir üşütme ise geçebilir ama riske atılmalı mı, bence hayır. Ki belirti hapşırma ve ses çıkarma.
Zilli Hayri' Alıntı:Benin anneannem ve dedem hep kaplumbağların yanında içiyorlar.E o zaman ne yapıyım??? :ff:
Kesinlikle aynı odada sigara içilmemeli. Düşünsene sana dahi zararlı, diğer insanlara kapalı ortamda zarar veriyorsunuz denilen bir meret (ki bende kurtulamadım) ufacık ciğerleri olan bu hayvanlara neler yapmaz. Vildan hanımın net uyarısıdır.