Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

çıkardığı garip sesler

Cvp: çıkardığı garip sesler

tamam dua edelim yarın açık olsun abi yarın ilk işim kalkıp götürmek ona şimdi güzel bi taşıma çantası hazrılıyorum tuz sığacak kadar pek hareket edemicek içinde ama olsun kabuk boyundan azcık büyük

cem abi o sesleri başkasıda duyan varmı yani enfeksiyon seslerimi

Benimki cik sesini sadece karnına devit sürerken elimi issirmaya çalışırken çıkarıyor bazende tisliyor :-D

ben program indirip yükledim. benim ölenlerden birinde bu şekilde hareket vardı ama hiçbiri böyle ses çıkarmamıştı. sesten ziyade hareketler durum hakkında daha belirleyici olur. en azından duyduğum hırıltı gibi değil.

biraz büyük olsun en azından iki katı kadar. havlu arasına girip hareket etmez ama hava akışı için gerekli hayvanı afakanlar basmasın.

abi rica ediyorum ölenlerden birinde böyle vardı falan deme içim bi kötü oluyo bak bişey olur diye

aytekingoksoy' Alıntı:
abi rica ediyorum ölenlerden birinde böyle vardı falan deme içim bi kötü oluyo bak bişey olur diye

Akvaryum üstünü acikmi tutuyorsun hala aytekin

Metrobüsten inince sarı dolmuşa bineceksin. Onada kızıltoprak akbankın orada indir de. Hemen yokun karşısında migros var. Onuda görürsün. Ama indiğin tarafta hemen sokağa gir karşındaki köşe apartmanın ilk katı.

Muayene için yanına 50 tl falan al.

ilker evet abi bende kapak falan yok ama şuan birazını kartonla örttüm elimden bu kadar geldi

emre abi çok sağol yarın ararım açıksa giderim

Vildan hanımı ara Aytekin. Öyle git. Çocuğunun merasimi falan vardır. Kapıda kalma.

zaten öyle yapıcam emre abi hem orayı hemde istanbul üniversitesini aricam hangisi olursa artık gidicem. merter veteriner kliniğini aradım dedim kaplumbağamda enfeksiyon belirtisi var biz bakmıyoruz zeytinburnuyu arayın dedi Zeytinburnu veteriner kliniğini aradım dedim işte kaplumbağam akciğer enfeksiyon belirtisi var bakıyomusunuz dedim nasıl anladınız dedi dedim işte sesler çıkartıyor kuru alanda fazla kalıyor falan getirin bakalım dedi yarın kaça kadar açıksınız dedim 8 dedi yanlış duymadıysam yarın açıklar ikiside kapalıysa ona götürcem artık ismi murat istanbul ünv vet fakültesi mezunu egzotik hayvanlarda ilgi alanıymş

Zeytinburnu veteriner kliniğini Turgay abi öneriyor. İçin rahat gidebilirsin.

Bu iste turkiye de ilk defa yazilar yazmis ilk defa turkiye de bir kaplumbaganin yumurtlama surecini boylesine incelemis birisi kendi internet sitesi: mailto:/

tamamdır önerdiği yerleride aricam tek tek sorucam hangisi açıksa giderim yarın

herşey için çok teşekkür ederim bu arada tüm herkese

bu arada tolga abinin sayfasını okuyordum o çıkardığı sesler ile ilgili bişey yazmış erkeği cik cik diye sesler çıkarıyormuş amacı dişinin yanına gitmekmiş ben bi gene baktırim bişeyi yoksa çıkarsın gene heralde beni özlüyor derim artık :)

Geri