Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çizgili kaplumbağamın firar girişimleri

Cvp: Çizgili kaplumbağamın firar girişimleri

Teşekkür ederim.
Hava motorunu şu sebeplerden kullanıyorum. Suya oksijen vererek su değerlerini ve içerideki bakteri kolonilerinin uygun değerde olmasını sağlıyor. Suyu ve yüzeyi hareketlendiriyor. Yüzeyde sıçrayan su zerreleri sebebiyle daha fazla buharlaşma ve su kaybı oluyor, böylece taze su ekleme oranı artıyor. Tabi birde yüzeyde su zerrelerinin oluşturduğu nem artışıda hayvanların sevdiği nemli havayı oluşturuyor.
Yani balıklar kadar hayati olmasada oksijen su sisteminde faydalı.

Bu sabah tekrar yakaladım, hemde iki kez denedi. Filtre borusunu kayaların olduğu yere kadar çevirdim.

Ekli dosyalar

• Untitled3.jpg
    Untitled3.jpg
    451.2 KB · Görüntüleme: 147
Abi bu is sikintili yanliz kacsa evde bulmak buyuk sorun degilde duserse sorun olur
Tum onlemleri aldiysan bile mobilyanin alt taraflarina yastiklar koy istersen abi

bu adam olmaz bununla işin var emre bu kadarda ısrarcı olunmaz ki. velet kaşif oldu başımıza. büyük akvaryuma tek koysan gene rahat duracağı yok.

Çok yüksek bir akvaryum değil ve altında halısı var. O anlamda daha önceki iki girişimde de sorun olmadı.

Bu sefer su seviyeside çok değil ve boru dik duruyordu. Şimdi boruyu diğer tarafa eğdimki tutunamasın. Ama işin ilginci resme dikkat edersen bu sever filtre borusunun vantuzlarına ayağınıda basmıyor. Hayvan bildiğin kol gücü ile kalkıyor.

Bunun çaresi yeni akvaryumun buna tahsisi ile olacak. O zamana 6 ay var ama orayı bunun kaçamayacağı şekilde yapacağız.

Geri