Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dobim

O zaman sene sonu geldi diye siparişi seneye sarkıtıyor olabilirler.

10 cm kabuk boyuna kadar gammarus idare ettirir diyelim ama daha üst boylarda gammarus ufak kalır.

Şimdi sordum ithalatçısında yokmuş.

Şimdi sordum ithalatçısında yokmuş.
Cem bey oglum codi 9cm olmuş maşallah 🥰ölüm fanusunda degil yanlış anlaşılmasın akvaryumunu temizledik gecici aldık oraya dış filtre alacagız daha az temzileme olacak tabiki ama dobim de yapamadım codim de daha dikkatliyim şimdi ama tam büyümesini düşenemiyorum çok mutluyum 🥰😁
20241027_131504.jpg

Cinsel gelişim sürecine fazla kalmamış. O dönem boy uzama bir süre duracak. Tamamlandığında boy uzama devam edecek.

Birşey yapmaya gerek yok. Sonrasında hayvan vücudundaki değişiklikleri anlamaya çalışıyor.

Birşey yapmak gerekiyormu nasıl olur cinsel gelişime girince hareketleri
Cem abisi oglum tam 10 cm olmuş alt tarafı gayet iyi dış filre alacagızda önerecek bir marka yer varmı bide ogluma balıkcadan karides alsam yedire bilirmiyim. Haşlamamı yoksa cig den mi vermeliyim size yakışıklı oglumu atayım😁
20241116_162848.jpg

Birşey yapmak gerekiyormu nasıl olur cinsel gelişime girince hareketleri

Ekli dosyalar

• 20241116_162837.jpg
    20241116_162837.jpg
    903 KB · Görüntüleme: 5
Akvaryum ölçüsü ve su yüksekliği kaç cm?

Dondurulmuş karides daha temiz olur. Poşetten çıkarırken tane tane çıkarabilirsiniz.

Balıkçıdan çimçim karideste alabilirsiniz. Yalnız fazla almayın ve balıkçıya temizletin. Birbirine yapışmayacak şekilde buzluğa koyun. Strecthe sarabilirsiniz. Yeterince çıkarıp yıkayın ve cezvede 10 dakika kadar haşlayın. Çok haşlamayın ufalır. Bir de milyoncudan ucuz cezve alıp kullanın kokusu cezveden çıkmıyor. Dondurulmuşu da aynı şekilde yapıyoruz. Yeterince çıkarıp erimeden buzluğa atın hemen.

Sonra soğutup verin.

Dondurulmuş karides daha temiz olur. Poşetten çıkarırken tane tane çıkarabilirsiniz.

Balıkçıdan çimçim karideste alabilirsiniz. Yalnız fazla almayın ve balıkçıya temizletin. Birbirine yapışmayacak şekilde buzluğa koyun. Strecthe sarabilirsiniz. Yeterince çıkarıp yıkayın ve cezvede 10 dakika kadar haşlayın. Çok haşlamayın ufalır. Bir de milyoncudan ucuz cezve alıp kullanın kokusu cezveden çıkmıyor. Dondurulmuşu da aynı şekilde yapıyoruz. Yeterince çıkarıp erimeden buzluğa atın hemen.

Sonra soğutup verin.
40x70 akvaryum

Sonra soğutup verin.
Karidesi haftada ne kadar ve kaç adet vermeliyim gammarus stik hala yok eger denk gelirseniz yazarmısınız sizde verdiginiz ögüne listesine gammarus yerine karidesi koyayım öo

Gammarus sticks yemin olduğu gün verin. Pişince ufalıyor. Sanırım 6 tane olur gibi.

Su yüksekliği ne kadar?

Bu akvaryuma alınacak dış filtre çöp olur. Akvaryumu ömürlüğe çevirip alın bence. Bunda uzun ömürlü randıman vermez.

Buna uygun olan tetra 700 plus ama 100*50*60h ve 10 mm cam kalınlığında bir akvaryum alırsanız tetra 1000 plus uygun.

Geri