Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!benakvaryumun tam ortasına bir taş koydum gece oraya çıkıp uyuyor gece nefes almaya kolay çıkabildiği için orayı çok seviyor.Akvaryum ısıtıcısı kaç Watt olmalı
Bu uygun mu![]()
Smart Akvaryum Isıtıcısı 200 W Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Smart Akvaryum Isıtıcısı 200 W yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Silis kum dışında akvaryuma hangi aksesuar koyulur
Yaa hiç gideri yok mu bitkileri sipariş ettim ://balık akvaryumumda midye besledim..ince kuma kendini gömüyor ve bir köstebek gibi kumun içinde hareket ediyor..bitkili akvaryum yapacaksaniz bitkileri kökünden cikartiyor..besleme için özel birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum..suyu filtreleyip içinden kendine göre birşeyler tutuyor sanırım..akıntılı akvaryum seviyorlar..sicak suyada pek gelmiyorlar..23 24 ün üstünde yaşayamıyorlar..
Eheim, sera, tetra marka ısıtıcılara bakın. 200Watt ısıtıcı büyük olur büyüdükçe dayanıksızlaşır. Büyük ısıtıcılar için iyi markalar alınmalıdır.Akvaryum ısıtıcısı kaç Watt olmalı
Bu uygun mu![]()
Smart Akvaryum Isıtıcısı 200 W Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Smart Akvaryum Isıtıcısı 200 W yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Silis kum dışında akvaryuma hangi aksesuar koyulur
Kapak olmaz üstü açık olmalı. Akciğer solunumu yaptıkları için temiz havaya ihtiyaçları var. Yalnız kapak olmayacagı için kaçmalarına engel olacak kat çıkın.Bu led'i almak istiyorum istiyorum yeterli mi bilmiyorum![]()
Shark 43 Cm (50-55 CM UYUMLU) Fullspectrum 4 Renk Armatür 2 Sıra Osram Marka Ledli 1320 Lümen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Shark 43 Cm (50-55 CM UYUMLU) Fullspectrum 4 Renk Armatür 2 Sıra Osram Marka Ledli 1320 Lümen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
akvaryum kapağı şık durmadığı için akvaryum kapağını yapışan ledleri tercih etmiyorum bu ayaklı olduğu için bunu tercih ettim
Var siz demiştiniz demir Çanaklı masa lambası 60 W olsun demiştiniz aldımEheim, sera, tetra marka ısıtıcılara bakın. 200Watt ısıtıcı büyük olur büyüdükçe dayanıksızlaşır. Büyük ısıtıcılar için iyi markalar alınmalıdır.
Silis kum dışında dekor aksesuar önermem. Mümkün olduğunca Akvaryum boş olmalıdır. Hayvanlarına yüzmesine engel olacak birşey olmamalı.
Isıtma lambası var mıydı?
Bitkilerin önüne mutlaka sağlam bir set yapın..tuhaf bir gücü var..yerini sevip orda mutluysa günlerce kımıldamıyorlar ama
Kaplumbağalardan bağımsız balıklar için akvaryum kuruyorum bu onun içinKapak olmaz üstü açık olmalı. Akciğer solunumu yaptıkları için temiz havaya ihtiyaçları var. Yalnız kapak olmayacagı için kaçmalarına engel olacak kat çıkın.
Led olmaz. Isıtma lambası var mı?
Eheim, sera, tetra marka ısıtıcılara bakın. 200Watt ısıtıcı büyük olur büyüdükçe dayanıksızlaşır. Büyük ısıtıcılar için iyi markalar alınmalıdır.
Silis kum dışında dekor aksesuar önermem. Mümkün olduğunca Akvaryum boş olmalıdır. Hayvanlarına yüzmesine engel olacak birşey olmamalı.
Isıtma lambası var mıydı?