Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ekipman önerisi

Sera carnivor yada tropical biorept W yemi alın. Mineral yem yok.

Reptomin kutuyu yenilemiş. Repto ile RaffyP yemleri yanyana koyup resmini çekin ebatta değişiklik var mı bakayım.

Salyangoza bulaşmayın. Onlar çok ürüyor ve başa bela.

Balık akvaryumunu yosunlu güzel bir şekle dönüştürecekseniz,midye uygun olmaz.

Ben midyeyi aldığım yerde neon balıkları ile karidesleri bir arada görmüştüm. Arapsaçı yosunları iri taşların üstüne kaplatmışlar. Karidesler bunların arasına düşmüş yemleri yiyorlardı. Görüntü sanki bitkilere bakım yapan çiftçi gibiydi. Bu anlamda görseli güzel. Neonlar ufak olduğu için karideslere zarar vermiyor.

Sera carnivor yada tropical biorept W yemi alın. Mineral yem yok.

Reptomin kutuyu yenilemiş. Repto ile RaffyP yemleri yanyana koyup resmini çekin ebatta değişiklik var mı bakayım.

Salyangoza bulaşmayın. Onlar çok ürüyor ve başa bela.

Balık akvaryumunu yosunlu güzel bir şekle dönüştürecekseniz,midye uygun olmaz.

Ben midyeyi aldığım yerde neon balıkları ile karidesleri bir arada görmüştüm. Arapsaçı yosunları iri taşların üstüne kaplatmışlar. Karidesler bunların arasına düşmüş yemleri yiyorlardı. Görüntü sanki bitkilere bakım yapan çiftçi gibiydi. Bu anlamda görseli güzel. Neonlar ufak olduğu için karideslere zarar vermiyor.
1000019447.jpg

Bu iki yem olmalı

Salyangoz ve Midye almayayım o zaman

1000019449.jpg

Gördüğünüz akvaryumda Transgenetik Tetra Balığı mı vardı
Karidesleri çok seviyorum akvaryumda çok iyi duruyorlar bakımı nasıl bilmiyorum
Sizden balık önerisinde bulunmanızı istiyorum ona göre alayım
Akvaryum bitkisi önerisi de bekliyorum

Yok neon balığı. Fosforlu üzerinde iki çizgi halinde uzanıyor. 2-3 cm birşey.

Kutuları değil yemleri yanyana koyun yem ebadına bakacağım. Eskiden un kurdu şekli vermişlerdi. Değiştirmişler mi ona bakacağım.

Yukardakilerde sanki piranha geni var gibi yapıları aynı ona benziyor.

Yok neon balığı. Fosforlu üzerinde iki çizgi halinde uzanıyor. 2-3 cm birşey.

Kutuları değil yemleri yanyana koyun yem ebadına bakacağım. Eskiden un kurdu şekli vermişlerdi. Değiştirmişler mi ona bakacağım.

Yukardakilerde sanki piranha geni var gibi yapıları aynı ona benziyor.
1000019450.jpg

Yeşil renk yemleri yemiyorlar neden bilmiyorum

1000019451.jpg

Bu balık o zaman
Aaaa yavru karidesleri yiyorlarmış yetişkin karidesleri yemiyormuş Yok ya karides de benlik değil

Son düzenleme:
Hala un kurdu biçimli. Onun bir tanesi iki raffy P ye denk. Kırarak verin yemi. Yeşillerde bitkisel içerik var. Kışın pek ilgi göstermiyorlar.

Tropical biorept W kaplumbağa yemi
Tetra reptomin stick kaplumbağa yemi
Sera raffy l grammarus
Sera raffy P nature kaplumbağa yemi
Bunlar ve ek olarak
Ahm turtle Mix kaplumbağa yemi
Alacağım eksik var mı

Ekli dosyayı görüntüle 11203
Şöyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum sizce? Gönül ister ki cam olsun ama benim evim İstanbul'da olmadığı için tercihim plastik taşıma esnasında önceden akvaryumum kırıldı ondan sonra küçük bir akvaryum almıştım şimdi o akvaryum onlara küçük geldiği için plastik kap tercihim
Bu mantıklı mı ona göre yaptıracağım

Su kaplumbağasının hassas bir canlı olduğunu biliyorum 6-7 gündür hapşırma burun akıntısı yok altı üstü camı açtım hemen hasta olmuş 🙄
İlacın tadını mı ayırt ediyor anlamıyorum ki ilaçlı yem verdiğimde yemi yemiyor
Ağzına ilacı sürecek olduğumda cebelleşiyor elim hayvana göre küçük kalıyor tutamıyorum zaten
bende kuru alanda yem veriyorum ağzı açık oluyor o sırada iki damla damlatıyorum sorun olur mu
Üzerime
işemese şaşarım zaten 😄

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 11259
Şu anda kullandığım ampül 52 W
Değiştirmem gerekiyor mu?
(Fotoğraftaki takılı olan ampül markanın gönderdiği onu kullanmıyorum )
Kaplumbağalarım
Dişi 9 cm
Erkek 8 cm
Hasta oldukları için hızlı büyümüyorlardı iyileştikleri için 7-8 gündü hızlarını arttığını gördüm
Şu anda hızla büyüyorlar
Ne sorduğunuzu anlamadım. 52watt halojen 22-23-24cm mesafeden uygun.

Su kaplumbağasının hassas bir canlı olduğunu biliyorum 6-7 gündür hapşırma burun akıntısı yok altı üstü camı açtım hemen hasta olmuş 🙄
İlacın tadını mı ayırt ediyor anlamıyorum ki ilaçlı yem verdiğimde yemi yemiyor
Ağzına ilacı sürecek olduğumda cebelleşiyor elim hayvana göre küçük kalıyor tutamıyorum zaten
bende kuru alanda yem veri😄yorum ağzı açık oluyor o sırada iki damla damlatıyorum sorun olur mu
Üzerime
işemese şaşarım zaten 😄
Yemi suya atın. Kuru alanda yem yiyemez. Ağzına alip suya inse bile olmaz yemi suya atın.

İlaçlı yem öğünün ilk yemi olacak. Aç olduğu için ilgi göstermesi yüksektir. Sonra verirseniz yemez. İlacı emdirdikten sonra suda hemen önüne atın yesin.

Yine yemezse uygun dozda olacak kadar ağzına damlatın.

İlaçlı yem öğünün ilk yemi olacak. Aç olduğu için ilgi göstermesi yüksektir. Sonra verirseniz yemez. İlacı emdirdikten sonra suda hemen önüne atın yesin.

Yine yemezse uygun dozda olacak kadar ağzına damlatın.
2 gündür sabah vermeye çalışıyorum yemi yemiyor ağzına alıp çıkartıyor normal yem verdiğimde yemeye başlıyor
Bende dün kasıtlı olarak yem verdim kuru alanda ağzı açık kaldığı için ilacı damlattım 🤠

Geri