Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu normal birşey değil kaçak var suya değince biraz çarpıyorsa kaçağın olduğu yer öldürür filtre ve ısıtıcıyı kontrol edin. Su içinde kaplumbağaya birşey olmaz ama kaçağın olduğu yere dokununca ölme ihtimali çok yüksek biran önce önlem alın.bugün ısıtıcı çalışırken elim suya değdi ve biraz elektrik çarptı beni, sanırım bu olan bir şey, kaplumvağalarımı etkiler mi?
Akım su uzerinden geçerken azdır ama kaçağın olduğu ana noktaya dokunursak su direnci olmayacağı için ciddi çarpılmalara neden olabilirÇok cüzi oranda ekipmanlardan kaynaklı akım olur.
Çarpma esnasında metal birşeye temas ettiniz mi? Akvaryumun metal çerçevesi varsa mesela yada başka birşey
yok hayır, elimde kurşun kalem vardıÇok cüzi oranda ekipmanlardan kaynaklı akım olur.
Çarpma esnasında metal birşeye temas ettiniz mi? Akvaryumun metal çerçevesi varsa mesela yada başka birşey
nasıl anlayacağım neresinin kaçak olduğunuBu normal birşey değil kaçak var suya değince biraz çarpıyorsa kaçağın olduğu yer öldürür filtre ve ısıtıcıyı kontrol edin. Su içinde kaplumbağaya birşey olmaz ama kaçağın olduğu yere dokununca ölme ihtimali çok yüksek biran önce önlem alın.
Kontrol kalemi ile Kontrol edin. En kısa surede halledin hayvanı öldürebilir. Ekipmanların markaları neler?nasıl anlayacağım neresinin kaçak olduğunudaha yeni aldım ekipmanları
Kontrol kalemi ile Kontrol edin. En kısa surede halledin hayvanı öldürebilir. Ekipmanların markaları neler
Sizi etkileyen sey canlılarız öldüredebilirbugün ısıtıcı çalışırken elim suya değdi ve biraz elektrik çarptı beni, sanırım bu olan bir şey, kaplumvağalarımı etkiler mi?
Ekipmanı değiştirin. Yeni adlıysanız iade edin yada değişim isteyin.filtreyi çalıştırdım ve baktım evet sorun filtrede, öarkasını hatırlayamıyorum şuan, daha yeni almıştım oysaki