Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Elimdeki ampuller bitti

Cvp: Elimdeki ampuller bitti

Bu is benim zararima oldu sanki :)
Isin sakasi bende temkinli oldugum icin 10 adet istedim benimkiler yabani kuruda uyumuyorlar zaten

peki gizem sadece renkli ampul göndericem. 8 adet sana 10 tane alisarpa bulduğum kadarını göndereyim. mavi renk önceliğim eksikleri yeşil renkten tamamlarım.

cem' Alıntı:
peki gizem sadece renkli ampul göndericem. 8 adet sana 10 tane alisarpa bulduğum kadarını göndereyim. mavi renk önceliğim eksikleri yeşil renkten tamamlarım.

loş olması yeter mavi yeşil farketmez kafana gore takıl. ben hıc bulamadım.fazladan bulursan sunu 10 yaparız

Alisarp' Alıntı:
Bu is benim zararima oldu sanki :)
Isin sakasi bende temkinli oldugum icin 10 adet istedim benimkiler yabani kuruda uyumuyorlar zaten

sarp benımkılerın ısı bellı olmuyor canları ısteyınce bakıyorum gecenın korunde kuru alanda yayılmıslar bakıyorum su da fink atıyorlar bi daha bakıyorum su da dınlenme alanımda uyuyolar:D
o sebeple gece ısıtma lambamı acık bırakıyorum hep loş sart

cem' Alıntı:

cem ozel mesaj kapalı benim . açtırılsın bilgileri yazarım

tamam ben ahmete mesaj geçeyim paket hazır duruyor.

mesaj açıldı gizem gönderebilirsin bilgileri.

Geri