Sen bi 3 gun daha gozlemlemeye devam et, hayvan yasarsa, yine ayni yerde devam edersin bu sefer artik kokunden yerler en son. Yalniz olurse, sakin uzuldum deme..
Koca Ankara'da mudahale edecek bir Allahin kulu kalmamis mi ben anlamadim? Burdan surekli chatlesmek de ne?Gereken yazilmis iste.
Ki daha once de olmus ayni olay. Ahlanip vahlanmak yerine, insanlarin sana dediklerine biraz kulak ver. Gecistirme, gerekeni yap!Bunu doktora yetistir ve kalanlari da artik ayir Sahiplendir.Bakamamak ayip degil, kabullenip sahiplendirmek bir erdem ancak sen, oldurmaya calisiyorsun birseyleri, zorla hem de.Hayvanlarin fotosunu gordum, dana kadar olmuslar.Ben, kendi buyuk akvaryumumda dusunemiyorum o kadar adedi.Ama herseye cevabin var.Masallah satir satir Simdi yine senden gelir bi suru "o oyle degil de, bu boyle, su gecsin de sunu yapacam da"
Surekli msjlarin "hee onu yapacam da, sen suna bi cvp ver" seklinde.Ayni kisirdongu ve uzerinden yillar gecmis diyebilecegimiz cinsten.Bence biraz takip eden herkes, senin akvaryumu falan buyutemeyecegini(veya buyutmeyecegini) anlamistir
Avrupa'da olsa; senin tum bu aylardir yazismalarini ve hayvanlarin durumunu gorseler, kesin elinde alirlardi!Ama burasi TR.Insan ucuz, hayvan ucuz, canlari ucuz!
Alip gole atanlardan hicbir farkin yok.Hatta onlardan caresiz kalip, bir nevi surunmesin diye bunu uzulerek yapanlar vardir. Sen ise gayet kasitli yapiyorsun.
Hic tarzim degildir birine bu sekilde yazmak ancak gercekten insani cildirtir senin bu bosverciligin.Ilk bakista seviyor, onlar icin ölüyor goruntusundesin ama ici bos.Eylem yok. Laf, sorular,vaadler ama yapilan sey yok
En acilinden yarali hayvani veterinere goturmeli,kalanlari dagitmali ve sendeki tezatliklari yorumlayabilmesi icin bir uzmana danismalisin. Son yazdigim senin kisisel tercihin.Ne yaparsan yap.Ancak diger yazdiklarim, hayatlari sana bagli, senin elinde olan canlilar icin Onlar maalesef ki, sana muhtac!