Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Fazla iştahlı

Doğal yemeleri bu. Hazıra alışmasınlar çaba göstersinler.

Doğal yemeleri bu. Hazıra alışmasınlar çaba göstersinler.
Aynen ben müdahale etmiyorum sadece su yüzüne atıyorum kavga ederlerse yem için bazen elimde besliyorum diğeri yemlerin hepsini yemesin diye elimle set yaptigimda sinirlenip diğerini gidip ısırdı çünkü ikisini de elimle besliyorum bazen o zaman sorun yaratmıyor

Evet axolotl o yem. Gammarus yerine tropical reptiles carnivore içindeki kan kurdunu ağzına sığacak oranda kesip verebilirsiniz.

Almışken diğer yemleri de alabilirsiniz. 6 cm sonrası vereceksiniz birşey kalmamış. Kargoda bedavaya gelir.
Bu attığım yem in içinde stick yemler ve böcek gibi bir şeyler de var onlardan da vereyim mi denemek için attım sadece ama böcek gibi olandan bir tanesi korktu ağzından bıraktı ve köşeye kaçtı vermemem lazım onlardan dimi

Hangisi cırcırböceği mi? O ise arka uzun bacakları koparılıp verilecek. Ama 7 cm'den sonra verin, hayvanlar şu an ufak vermeyin ağızlarına büyük gelir.

Hangisi cırcırböceği mi? O ise arka uzun bacaklarını koparın. Ama 7 cm'den küçükse hayvanlar vermeyin ağzına büyük gelir.
Evet o böcek 7 den küçük şuan ağzına aldı aslında ama akvaryum daki yansimasini gördü agzindayken ve korktu fırlatıp isiticinin altına saklandı şuan o korkusu pekte gitmiş değil neden korktu anlamadım pek

Evet o böcek 7 den küçük şuan ağzına aldı aslında ama akvaryum daki yansimasini gördü agzindayken ve korktu fırlatıp isiticinin altına saklandı şuan o korkusu pekte gitmiş değil neden korktu anlamadım pek
Stick yem kısmını da yemiyor geri atıyor agzindan ilk aldigimda da yemiyordu ben yem de sorun var diye düşünmüştüm bi tek kuru karides ve yeni aldığım yemin icindeki kan kurtlarini yiyor bir tanesi diğeri herşeyi yiyor ama bir tanesi ayrım yapıyor

Yemedikleri dursun. Biraz daha büyüsünler yerler. Şu an gagaları daha sertleşmedi.

Böcek ağzına batmış olabilir. Hayvan için büyük lokma.

Geri