Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Fazla iştahlı

Biorept W ile supreme young yemi aynı içeriğe sahip onu iptal edin.

Axolotl bitince bir kereliğine omega one juvenile turtle sticks yemi alın bu bitince adult olanını alın.

Tetra gammarus mu reptomin mi?

Bendeki yemler bunlar

Ekli dosyalar

• 1000029101.jpg
    1000029101.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250131_171415.jpg
    IMG_20250131_171415.jpg
  • IMG_20250131_171421.jpg
    IMG_20250131_171421.jpg
Onu petshop mix yem olarak verdi açık ama henüz onu denemedim sormadan vermek istemedim

Kokusuna bakın genzi yakmıyorsa ve stick yemler kuruyup sertleşmemişse onlardan verin. Gammaruslardan pek emin olamadım. Gerçi elinizdeki kutularda benzer düzeyde.

Protein yemi olarak tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alın.

Bir de sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Jelatini açılmamış kutuda alın.

Axolotl yeni bitti vardı onu çok güzel yiyorlardi bende bunları yeni aldım ama suan hepsini koklayıp sonra yemiyorlar yemlerin hepsini kokladım ben herhangi bi sorun koku vs yok aslında ama koklayıp yemiyorlar

Yeni akvaryum aldım eşyalarını da yeniledim ondan dolayı alışma süreci vs olabilir mi az önce biraz 3 4 tane yediler

Yeni akvaryum aldım eşyalarını da yeniledim ondan dolayı alışma süreci vs olabilir mi az önce biraz 3 4 tane yediler
Bı de bir hafta ben il dışına gittim normalde hep ben ilgileniyorum ama bir haftalığına eşime bıraktım bu ikisi etkili olmuş olabilir mi

Axolotl yemden bir kutu daha alın. Supreme young 6-8 cm kabuk boylarında kullanılan yemler. İçeriklerinde bitkiselde var. Axolotl protein oranı en yüksek yemdir.

Yeni akvaryuma geçiş iştah kaybı yapmaz. Hayvan başta sağa sola yukarı aşağı hareket eder. Sonra akvaryumu keşfetme olayı başlar.

Yediklerine göre açlık kafaya vurmuş demek ki. Haşlanmış yumurta akı da verin.

Benim kapluşlar axolotl ile bir anda çok büyüdüler şuan bı tanesi kabuk boyu 9 diğerinin 10 cm ondan da çekiniyorum yine çok hızlı büyürler mi diye haşlanmış yumurta akını koklayıp yemediler onuda denedim aslında

Bir hafta önceye kadar axolotl ları vardı gayet iyi yiyorlardi ve sonunu yediler ben şehir dışına gidince eşim size attığım yemlerden alıp vermiş ilk kez bakimlarini yapti kaplumbağalar suyunu falan değişirken eşime tıslama tarzı tepkili sesler çıkartmışlar ben daha önce hiç öyle bir tepki görmedim acaba bu yüzden de olabilir mi memnun mu olmadılar durumdan her türlü ihtimali düşünüyorum

Tısladılarsa tehdit algılayıp savunmaya geçmişler. Bu durumda ısırabilirler de buna dikkat edin.

O boylara geldilerse axolotl da olmaz, gammarusta.

Omega one adult turtle sticks, tetra reptomin ve kurutulmuş yemde tropical reptiles carnivore yemi alın. Supreme bitince sera carnivor yemi alın.

Bunu veriyorum suan bana karşı bı gerginlikleri yok neyseki peki cinsiyetlerini nasıl anlayacağım bu zamandan sonra bı de yene öğünlerini azaltmama gerek var mi

Yemleri önerdiğim şekilde alın. Cırcırböceğinin uzun ayaklarını koparıp verin. Boğazına takılmasın.

Ön tırnaklarında uzama varsa erkektir. Başta orta ve yüzük parmağına denk gelen parmak tırnakları uzar. Anüs (kloak) kuyruk ucuna yakınsa erkek kabuğa yakın ve kuyruk kısa ve kütse dişidir. Erkekte kuyruk daha uzun olur.

Silisi kaplumbağalar yer. Bu hem hazımsızlığa iyi gelir. Hemde bağırsaklarındaki olası parazitleri atmalarını sağlar.

Geri