EmirhanErms57
Bronz 2 Üye
Cem bey uzun zaman sonra tekrardan merhabalar. Size bir kaç sorum olacaktı. Hatırlarsanız Tetranın açık süngerli filtresini almıştım yaklaşık 1 sene oldu ve artık kaplumbağa büyüdüğü için süngeri daha rahat bozuyor ve suyu kirletiyor bende yeni filtre alma kararı aldım. Bir kaç model arasında kaldım sizce hangisi uygun ve uzun ömürlü olur. ( Akvaryum 70 litre civarı )
Ayrıca mama programı için çok teşekkür ederim bayağı bir zaman geçti. Mama programımızda 15 adet diyorduk malum bayağı büyüdük artık adeti arttırmalı mıyız ?
Kuru alanı değiştirme kararı aldım ve mika kap alıp kesip rampasını yaptım. Tek aklımda kalan soru yeni kuru alanı mika kaygan olduğu için tuhaf hisseder mi ?
Sizin bana ve çoğu kişiye tavsiye ettiğiniz silis kum zaten var. ( adını tam hatırlamıyorum sanırım vitasanddı) yeni yeni değil bayadır (benim fark ettiğim süreç 1 seneye yakın) kum yeme alışkanlığı var bu normal mi ?
Çok teşekkür ederim tekrardan cevaplarınızı bekliyorum fotoğraflar ektedir
Ayrıca mama programı için çok teşekkür ederim bayağı bir zaman geçti. Mama programımızda 15 adet diyorduk malum bayağı büyüdük artık adeti arttırmalı mıyız ?
Kuru alanı değiştirme kararı aldım ve mika kap alıp kesip rampasını yaptım. Tek aklımda kalan soru yeni kuru alanı mika kaygan olduğu için tuhaf hisseder mi ?
Sizin bana ve çoğu kişiye tavsiye ettiğiniz silis kum zaten var. ( adını tam hatırlamıyorum sanırım vitasanddı) yeni yeni değil bayadır (benim fark ettiğim süreç 1 seneye yakın) kum yeme alışkanlığı var bu normal mi ?
Çok teşekkür ederim tekrardan cevaplarınızı bekliyorum fotoğraflar ektedir