Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AEK' Alıntı:Başlığı okuduğumda çok üzüldüm FatihAma yazını okuyunca daha da üzüldüm.
Ben uzman veteriner tavsiyesi almadığım hiç bir tedavi ve vitamini önermem, önermedimde. Devit 3 için ne diyoruz, uvb alana kadar kısa bir süre kullanın. Uzun kullanım zararlı. Mümkünsede uvb hemen alın.
Açtığın konuda sana ne yazdım. Devit vitaminden daha önce sana kaplumbağa vitamini gerekli. Hayvan hasta ve veterinere gidene kadar direnç toplaması için gerekli. Devit normal doz için yem yemiyorsa ağzına damlatılarak verilebilir dedim.
Daha öncede defalarca filtresiz ve ısıtıcısız ortamda bakılan kaplumbağa için ekipmanları geciktirmeyin bir gün hastalanacak ve geç kalınmış olacak diyorduk.
Sende biliyorsun hayvan bakım şartlarından ötürü öldü.