Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

fly river türü

Örneğin bende 2 res, 2 yellow bellied, 2 cumberland, 1 yellow bellied-cumberland mix var. Gören arkadaşlardan öğrenip gittim ve sahiplendim.
Gezip şahsi denk gelmeler dışında burada da denk gelen olursa yazıyor. Ancak bu türlere Bursa Korupark avm pet shopu yada İzmir Altın akvaryuma danışarak ulaşma şansı artabilir. Bu ikisinden alınmış olanlara rastladık.

Cvp: fly river türü

Emre abi unutmus sanirim birde rio grande slider var
Ama onu ayirt etmeniz zor olacaktir

onun kabuklarında sarı çizgiler var galiba

Evet yanaklari kirmizi ama kabuk rengi degisik

anladım..

bi sorum daha olacak mesela 1 kaplumbağa için 100 litre diyoruz ya 6 tane falan olunca kaç litre gerekli?

Aslinda 6 kaplumbagaya 600 litre su bence olmaz hatta 1 kaplumbagaya 100 litre bile az ama bu en en minimum seviye
900-950 litre su 6 kaplumbaga icin minimum bence

ilerde öyle bi akvaryum yaptırmak isterim

böyle bir akvaryumu evin yapı dinamiğinin kaldırması gerekli. bunu da düşünmek gerek tüm yüküyle 1,5 ton olur ağırlık.

haklısınız. ama böyle bi hobiyle ilginenen biri de böyle şeyleri göze almalı :)

Rio grande yi unutmadım ama ayırt etmek zor diye yazmadım. Ben bendekilerin birinden halen emin değilim mesela. Diğer ikisi net görüldüğü için anlaşılıyor.

Bu bahsettiğim türler araya karışıyor ve aynı fiyattan satılıyor.

Aynen gezmek incelemek gerekiyor. Arada farklı görünce burada da söz ediliyor.

Bursalıyım ama üniversite gereği izmirde yaşıyorum izmirde görürsem mutlaka yazarım burdan

http://altinakvaryum.com.tr/index.php?goto=diger#

Buraya uğrayabilirsin. Bornova da sanırım. Bursa ya gidincede dediğim avm yi arada kontrol et derim. Birkaç kez getirdiler.

İsteğe göre mi yoksa toptan mı? Bu arada bornovadakinde kesin olur mu?

Yok isteğe göre getirmiyordur. Toptan kırmızı yanak gibi alıp getiriyor satıyor. Sayfada resimleri bile vardı ama güncel değil. Uzaksan ara diyeceğim ama özellikle onu aradığını bilmesin dersen uzak değilse uğra. Bu güncelleme geçen yazdan kalma. Şu an sanırım yoktur.

Ben bi uğrarım yine de

Bu arada arkadaşım da kaplumbağa besliyor ama akvaryumun suyunu değiştirdikten 3 gün sonra fln su sapsarı olmuş taşa sarılan yosunlardan almış sararmanın sebebi yosun olabilir mi? kurutulmuş karides veriyo küçük oldukları için

Akvaryum doğrudan ışık alıyorsa, filtresi yeterli değilse yada salınım yapan bir üründen kaynaklanabilir.

Geri