Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

fly river türü

Cvp: fly river türü

bitkileri çıkarsın. bitkiler fosfata ihtiyaç duyar sudaki fosfatta yosun ve kahverengi algleri coşturur. bütün her şeyi çıkarıp teker teker temizlesin üzerlerinde zerre yosun kalmasın. ışığın geliş açısı da etkiler. filtre olarak iç filtre kullanıyor ise metilen mavisi alsın. dış filtre kullanıyorsa jbl phos ex. tabi bitkileri çkaracak.

fırat, izmirde kamil tunca bulvarı olarak geçiyor sağlı sollu pek çok petshop var. altın akvaryum yolun sonunda.

Saygıdeğer arkadaşlar yarın direksiyon sınavına gireceğim. Benim için bol bol dua ederseniz sevinirim malum yeni sistemde zorlaştı sınav baya bi.. :) şimdiden teşekkür ederim.

hadi hayırlısı. hakikaten işin cılkı çıktı. bizim arkadaşın yanında çalışan çocuk 3 defa girmişti. direksiyondan dolayı kalmıştı. daha sonra arabanın vites kutusunda arıza olduğu anlaşılınca geçti. dikiz aynalarına bakmayı unutma. ona dikkat ediyorlar kolay gelsin.

ona bakıyorum da 4 tane kavşaktan geçmem gerek ve illa birinde istop ettiriyorum kavşakların hiçbirinde de trafik ışığı yok.. bi de clioda ders aldım palioda sınava giricem clionun pedalları sertti palionun nasıl olur acaba..

sert pedal daha kolaydır alıştıysan yumuşak pedal zorlar hissetmezsin. gerçi hoca yardımcı olur çaktırmadan. sen yeterki gaza çok basma. debriyajı her zaman yavaş kaldır teker harekete geçtiğinde tamamen çekersin. birde yokuş aşağı veya eğim varsa frenden ayağını çekip tekerin hareket etmesini bekle teker harekete geçince stop ettirmen zor olur. gaza hafif basar debriyajı yavaşça bırakırsın gider araba. gayet sakin ol. geçemeyeceğim bari tadını çıkarayım hissiyatı ile kullanırsan rahat kullanıp başarırsın. diğer türlü aklın arkada adamlarda olursa elin ayağına dolaşır. yaptım mı, ettim mi, yanlış mı oldu, not kırdılar mı, düşünme bunları.

puan sistemi kalktı tek hatada indiriyolar arabadan.. bi de eskiden sürücü kursu hocası yanına oturuyomuş adayın, şimdi komisyon başkanı oturuyo

işi abartmışlar yani.

bu arada bahsettiğiniz hissiyatla kullanmanın çok faydası olacağını düşünüyorum. haklısınız diğer türlü aklım hep adamlarda olucak..

bu benim 2. girişim.. ilkinde heyecan vardı ama belli etmedim.. park etmeye kadar gayet iyiydi ama kurs bana 2 hamlede park etmeyi öğretti ben de öyle park ettim kaldırıma paralel bi şekilde.. komisyon başkanı olmadı çık tek seferde sok arabayı dedi onu öğrenmedim dedim dene ben bunu kabul etmem yoksa indiririm arabadan dedi tamam deniyim dedim tek hamlede.. ama yapamadım dubaya çarptım indirdiler..

ilk defası için tek hamle nedir ya. yuh artık. neyse öndeki dubayı geçip geri geri gel yan aynadan arka tampon kaldırıma temas ediyormuş gibi gördüğünde direksiyonu tam sola çevir. sadece aynaya değil arka camdan da bak. araba düz durduğu anda bırak. adamlar bu kadar zorluyor yine de milletin arabasına bakıyorum tampon köşeleri sürtülmüş vaziyette.

çok abarttılar yaa in de kendin park et bakalım nasıl oluyomuş dicektim az daha

adama bir daha denk gelmesen öyle bir şey demek lazım aslında.

Bu sınavdan bayanlar geçemezki. Yakında trafikte iyice azalırlar.

Şaka bir yana başarılar dilerim. Cem in dediği gibi rahat oldunmu herşey daha kolay olur.

Teşekkürler.

eğer rahat olursam istop ettirsem bile telaş yapmadan tekrar çalıştırırım arabayı ve yoluma devam ederim, bu durumda da bırakacaklarını sanmıyorum sakin olmanı da dikkate alıyorlar diye biliyorum

Geri