Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Halsizlik

Cem bey selam hayvan marul yedi biraz dun de bgnde bir iki parca kuru yem attm smdi onuda yemeye calisti bioteptw olani ama agzindan cikariyor yarisini bogazina bisi takilmis olablrmi sizce ama ilerleme var suan

Ağzına sığacak oranda kırıp verin. Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin. Bu üşütmeden çok çim ile alakalı gibi duruyor sanki. Yine de iştah tekrar kesilirse ilaca başlayın.

eveet aslında 4 er 5 er tane yer o yemi kopca agız kendısı de boğazına bişi takılmış gibi hareket yaptı neysekı yedı ama uyku halı devam sacma sapan davranıyor yine çimi söktüm başka paspas koydm suan onda su ıcınde uyuyo tırnaklarını takıp haşlanmış kıymaları yemedı hiç 4 gündür deniyorum 2 gündür cok az marul yedı bugunde kuru mama attm marulu yıyınce onuda ısırdı cıkardı bısıler yaptı boğazı şişermi bunların cem bey yada çimen takılmış olabılırmı

Çene altını düzenli olarak oynatırlar bu ısı dengesini sağlamak için bir nevi radyatör görevi görür.

Paspası gördüm güzel olmuş.

Kendi haline bırakın az da olda ne yerse verin. Çim tamamen çıkmış olsa da tahriş yapmış olabilir. Siz bir kez daha 2 damla zeytinyağı damlatın bu rahatlatır.

hayvanda neler varmş yıllar sonra öğrendim sayenizde tamamdır çok teşekkür ederim ilgi alakanıza zeytin yagını da vericem

Geri