Cvp: hareket etmiyor
Metileni şimdi sipariş ettim abi geldiğinde damlatırım kapta ısıtıcı yok abi kaloriferin yanında durduğu için aynı ısıda sürekli. Kap çok pisleniyor 6-7 litre dediğim gibi aşırı belli ediyor pislik kendini o açıdan değistiriyorum gozleri kulaklari mikrop kapmasin diye ama dedigin gibiyse 8-9 saat araliklarla degistirebilirim ki bu 2 saatlik surec gun icinde..gece uykularini bölmüyorum zaten 12 saatlik bir degismeme sureci var suyun.
Abim aile istemiyorsa almıcaklar veya farkli durum varsa. Aynen dediğin gibi iyicene araştırma yapılması gerekiyor ki ben zaten 18 yaş altı insanların bu işi doğru düzgün yapabileceklerine inanmıyorum anca anne babası hayvan severse onlar bakımı sahiplenir çocukta izler seyreder. İlk konumda belirtmiştim ufaklıktan beri isterdim bu hayvanları almayı fakat cesaret edemedim bence durumları yoksa veya bu sonu gelicek bir hevesse almamaları gelir ki bana kalırsa şöyle bir durumda var, alan kişi burayi okuyor ama gerekenleri yinede yapmiyor bastan saviyor falan filan... Burdada vicdan denen şey ortaya çıkıyor işte. Yani burda her türlü destek veriliyor bazı resimlere bakıyoruz konularda hayvanlar pert olmuş işkence edilmiş yinede saygı bozulmuyor o insana karşı fakat o insanda at gözlüğü olduğu birkaç mesajlaşma sonra ortaya çıkıyor ki bu hayvanıda hasta etmiş oluyor.
Yani açıkcası bu işe giren insanlar ya calısıcak yada ailesi gercekten hayvansever olucak. Ben çalıştığım için o cesaretle girdim bu işe aydan aya alisverisimi yapiyorum ailede destekliyor tabi icim rahat sekilde emanet edebiliyorum