Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hasta iken kullandığımız ilaç.

Cvp: Hasta iken kullandığımız ilaç.

cam şişede olan alınmalı. hem kullanım açısından hem de dozaj açsından sağlıklı olur.

tamam abi şimdi alıp geliyorum yine sorucaklarım olur sanırım mesela o tek kullanımlıkmı olucak ?

Abi gittim aldım 2 liraya Devit-3 im/oral ampul .. 300.000 I.U/ml

Abi şimdi ben bunu nasıl uygulayacağım siz yemede bunlardan mı damlatıyorsunuz ? tek kullanımlıkmış birde

yaşarcan yanlış almışsın damlayı alacaktın o aldığın yani ampül olan insanlarda tek kullanımlık

yok tek kullanımlık değil şişede seni bir sene rahat götürür. zaten 3 ay bir süre ağıza damlatılıyor kalan ihtiyaç halinde kabuğa sürmede gidiyor.

Abi bu parmağın bir boğumu kadar nasıl 3 ay gidicek ben anlamadım vallahi

Tamam abi şimdi damlayı aldım ampulü iade edip 50.000 ıu/15 ml .. Şimdi abi yeme ne kadar sürede vericem kaç damla ? kabuğa 3 damla dedi Emre abi ama yem işini bilmiyorum çünkü deep fix kullanıyordum

mailto:/a/img843/1148/xvgt.jpg

Bu olacak Yaşarcan. Kapsül yada ampul değil. Şişede oral damladır senin kullanacağın.

Sen bunu almışsın sanırım, bu olmaz.

mailto:/a/img836/5499/qn9c.jpg

Ağustos' Alıntı:
Abi bu parmağın bir boğumu kadar nasıl 3 ay gidicek ben anlamadım vallahi

Tamam abi şimdi damlayı aldım ampulü iade edip 50.000 ıu/15 ml .. Şimdi abi yeme ne kadar sürede vericem kaç damla ? kabuğa 3 damla dedi Emre abi ama yem işini bilmiyorum çünkü deep fix kullanıyordum

UVB alana kadar haftada bir kez bir yeme bir damla ile vereceksin. Yumuşama yoksa bu şekilde. Bu d vitamini sentezi için gerekli.

Kabuğa damla uygulaması başka. Hayvana vitamin olarak faydası yok ama bu damla eski plakaları iyi yumuşatır ve ısıtma lambası altında kuruyunca bir süre rahatça sonra kıvrılıp dökülür. Bunu vitaminin ana işlevi dışında kabuk bakımı için önerdim. Kireçli plakaları atsın diye.

Diğer karma vitaminde yeterli d vitamini yoktur, fazla versen bu sefer diğer vitaminler fazla gelir. Sera mineral yem kullanıyorsan zaten o vitamini ayrıca kullanma. Yem gereken vitamin ve mineralleri karşılar. Tarihi geçene kadar kenarda dursun. Olmasını istemeyiz ama iştahsızlık falan olur verirsin. Marka olarakta onu hiç ömemem.

Tamam abi gösterdiğini aldım hafta 1 veriyordum eskiden ama uzun zaman oldupu için 15 günde bir demiştin bana öyle devam etsem daha iyi sanırım ? Diğer vitamini atıcam zaten eve gidince abi kabuğunada 10 gün boyunca 3 damla sıkıp sürücem parmağımla dediğin gibi aynen .. O vitaminide internetten almıştım juenden 30 lira var kenarda bi 30 daha olunca uvb yide alıcam abi o yüzden uvb yi erteliyorum biraz

O zaman yem ile verdiğini zaman olarak dediğim gibi yapmaya devam et. Kabuğa uygulamayı aynen yaparsın.

Geri