Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç filtre almayı düşünüyorum

Akvaryum olculeri ne ? Kac litre soyleyelim, gerci o hacimde kaplumbaga bakilmaz
30 litreye zaten dis filtre olmaz ic filtrede de wattan ziyade saatte cevirdigi su miktari onemli

Cvp: İç filtre almayı düşünüyorum

bir tane aldım akvaryum patladı onu yerıne gecici akvaryum buldum oda uzunluk 50 cm genişlik 20 derinlik 40 cm litrede 25 veya 30 litre ortalama işte oyuzden soruyım dedim ve 7/24 calısıyor filtre markasın soylıyım mailto:/evcil-hayvan/sunsun-hj111b-akvaryum-ic-filtre-200-lt-saat-111597455 oyle bir filtre var elimde

Maddi durum iyi değilse olmamasındansa kullanabilirsin. O akvaryum için normalde 500-600 lt/h debili bir filtre olması gerekir.

Akvaryum 40 litre bu akv zaten yetersiz oldugu icin simdilik bunu kullanabilirsiniz durum iyi degilse
Digeri neden gitti ?

birde arkadaslar akvaryuma silikon cektim ayvaryum silikonu sizce kac ne zamam kulanan bilirim 1 saat once cektim ve kurumus

destek amaçlı üstünden geçtiysen koku gidip yıkama yaptığında tahribat görmemesi için iki gün dursun. ya pazar gecesi yada pazartesi en temizi.

tmm o zamam pazartesı gunu gecıs yaparım

Digeri neden patladi ?
Silikon cekildikten sonra bir hafta boyunca akvaryum ellenmez yeri degistirilmez en sondada su koymadan once hava testi yapilir evd bunu ufleyerek yapabilirsiniz

walla suandan baktım her yere kurumus ve balkona koydum hava alsın kurusun her yerı ve dıyer esya carpı oyuzden patladı :)

:breh::breh:
ben pek öyle düşüünmüyorum.zaten onun elektriklennme olayı çok az

Geri