Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ağustos' Alıntı:tamamdır Abi bu konuda biraz yorucam seni şimdiden kusura bakmakafa motoru için mailto:/urun_detay.aspx?urn=4994&ad=atman-at-201-kafa-motoru ideal mi ? yani yeter mi bana?
Birde şöyle bir paket buldum mailto:/evcil-hayvan/dophin-3-lu-dis-filtre-malzemesi-kampanya-101246978
Birde alacağım filtre malzemeleri kaç gr olmalı ona göre bir fiyat çıkarıcam ve el yapımı olunca aşşağıda yukarıda istediğim yerde kullanabilirim değil mi abi ?
Alisarp' Alıntı:Abi zeytin icin olan kucuk dedigim projeler ayni anda basliyor bu cuma yani ama ayni zamanda bitmiyor yani zeytinin akvaryum bitince digerine baslanacak
Hayir ayni sump sisteminden ikisine de yapilacak Gokhan abi verdi bu fikri iki motor olacak 350 litre sump 2 tane eheim 300 bir tane 200 dusunuyorum
Seradaki adi siporax sanirim