Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç filtre ve Isıtıcı Önerisi 90LT

Cvp: İç flitre ve Isıtıcı Önerisi 90LT

adreslerini aldım firmaların yarına kaldı iş 6 mm ya da 8 mm düşünüyorum. senin şu su içindekiler gibi. inşallah batar ağırlığı nasıldır bilmiyorum. geçen günde bauhaus da çelik mutfak raflarından buldum bir şey. üstü düz plaka şeklinde dört ayağı vidayla sabitlenir yalnız eğim verme için birşey bulamadım. sonra baktım kazayla devrilse en büyük halinde olan kaplumbağayı da ezecek halde vazgeçtim.

o pompanın çalışması için sanırım filtrenin kapağını kapamadan önce içine ağzına kadar su doldurmak lazım. belki o zaman çalışır. denemedim ben.

Cvp: İç flitre ve Isıtıcı Önerisi 90LT

Kumun içinde kaldığı için gözükmüyor ama benim sehpalar alttanda bağlı. Zaten aksi olsa açılma olur. Sende böyle yaptır derim. Plekside batma sorunu oluyor mu bilmiyorum ama olursa ve dediğim gibi alttan bağlarsan bir kaya koyup yerinden oynamasını engellersin.

Ben zaten filtreleri ağzına kadar su doldurup ondan sonra kapatıyorum, ama nedense buda fayda etmemişti.

Cvp: İç filtre ve Isıtıcı Önerisi 90LT

dünden beri pervane zırıl zırıl ses çıkarıyordu. çalışırken pompaya bir iki kez bastım zırıltı azaldı. pervanenin içine girdiği oyukta hava var galiba.

Olabilir. Ama ses gitti ise hava çıkmıştır.

nasip ise yarın yeni akvaryumum geliyor akvaryum dısında tüm malzemeler tamam en kısa zamanda resimleri yollarım.
Yardımlarıınız için tekrardan çok teşekkür ederimç:)))

cem' Alıntı:
dünden beri pervane zırıl zırıl ses çıkarıyordu. çalışırken pompaya bir iki kez bastım zırıltı azaldı. pervanenin içine girdiği oyukta hava var galiba.

abi eğer filtre hava aldıysa sağa sola sallayarak da çıkarabilirsin havayı, hava kalmamasına dikkat et, performansı düşürür.

sefa şimdilik sorunum yok 18 martta kurdum. alet daha temiz canavar gibi çalışıyor. ama dediğin gibi ilerde sıkıntı yaratabilir. sağol.

Geri