Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:Önerdiğim ısıtıcılardan biri bu zaten. Bu ve jbl protempten yana sıkıntın olmaz. Yalnız hayvan büyük ise ömürlük akvaryuma geçip alman daha iyi olur. Çöp olmasın sonra diğer ekipmanlar tamam mı ?
cem' Alıntı:Jbl protemp kullanıyorum. Tam batıyor ve plastik koruması olduğu için kaplumbağalar zarar veremiyor. Yalnız yukarıda bahsettiğim gibi o kadar suya ısıtıcı olmaz.
Veya Sera 50W ısıtcı alıyorum.636363' Alıntı:cem' Alıntı:Jbl protemp kullanıyorum. Tam batıyor ve plastik koruması olduğu için kaplumbağalar zarar veremiyor. Yalnız yukarıda bahsettiğim gibi o kadar suya ısıtıcı olmaz.
Farzet ki kapta 50 Litre su var.
Ben Eheim Jager 50W alıyorum.
Sence Eheim Jager 50W nasıl bir ısıtıcıdır?
http://www.hepsiburada.com/eheim-jager-isitici-50-w-p-PTANA1053612010?magaza=Atakanpetshop&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CLm21u2tlNACFUcQ0wod2CUJ2Q
cem' Alıntı:Eheim dik konumlandırmalıdır. Üst kısım su dışında olacağı için en az 30 cm su derinliği gerekir. Jbl ise yatay ve su içine konumlandırılır. Bu açıdan avantajlıdır.
50 litre suda 100 W ısıtıcıyı da kullanabilirsin. Çabuk ısıtır ısıtıcı yorulmaz. Bunlar 150 litre suya kadar ısıtabilir. Akvaryumu 100-150 litrelik aldığında yeniden ısıtıcı almana gerek kalmaz.
Sera boyda kısadır ama bildiğim kadarı ile o da dik konumlandırılıyor.
Su 24 cm altında olacağı için dik konumlandırmalılar olmaz.
636363' Alıntı:cem.
işte Eheim jager 50w .
Bu ısıtıcıda suyun maximum ve minumum yerlerini resimde gösterebilir misin?
NOT : ISITICYI DAHA ALMADIM . ŞU ANLIK SADECE ISITICILARA BAKIYORUM