İrinagg
Bronz 5 Üye
Göz hastalıgında baya bir ilerleme kaydettim şişi indi açmıyor ama normaldir diye düşünüyorum akvaryumu dediginiz gibi yaptım artıtma hazır karişik kullanıyorum 28 w halojen lamba aldım deep fix bir haftadır kullanıyoruz vitamini verirken ağzını açıyor garip bi şekilde bir kere yumurta akı yedirebildim bir de mamasını reptomin ıslatıp ağzına soktum biraz zorla ama hala yiyemiyor göremedigi için vitamini suyuna da damlattım ölçüsüyle hergün suya bir kere girip çıkıyor her şey dediginiz gibi FAKAT dün alt kabugunda içten kanlanmalar gördüm 2 aydır asla düşmedi sert zemine çarpmadı eskiden kaçan bi hayvandı ama iki aydır halsiz zaten sıcaklardan da kaynaklı sıcak çarptıgından yemek yemedigide söylenmişti bana fotograflarını ekleyeceğim veterinere gidemiyorum malesef bir tane uzman var oda sağolsun yine de illa gidin derseniz gidiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Akvaryumcu bi abi dezenfeksiyon için mavi bir şey verdi sürdüm ama sanki öyle bir durum degil
Akvaryumcu bi abi dezenfeksiyon için mavi bir şey verdi sürdüm ama sanki öyle bir durum degil
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: