Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuğu Oyun hamuru gibi yardım!

Cvp: Kabuğu Oyun hamuru gibi yardım!

Veterinere götür diye yazmıştım o hayvan yeteri kadar bitkin düşmüş saten bakamayışın yüzünden onu doğru düzgün bilen biri baksın sana ne derdi var söylesin ısıtıcı falan alman onun iyileşmesine yardım etmez

mailto:/db0M8D.jpg
mailto:/NEWGEX.jpg

Fotoğrafladım bu şekilde

Evet kemik erimesi var. Yemi gün aşırı yap günlük öğünleri artır. Yedikçe tek tek at. Mineral yemi hergün bir öğünde ver.

Kabuk sertleştirici kullanma sakın. O ürünler zararlı.

Deviti her gün ya ağzına doğrudan yada bir yemine, bir damla damlatıp ver.

Eczaneden genta veya gentagut damla al. Her gün bir damla devit gibi uygula. Ama farklı öğünde. Devit sabahsa gentayı akşam ver.

Gammarusta al mutlaka, içinde kitin maddesi var bu özellikle kıkırdak dokuya faydalıdır. Sera raffy I al. İçinde balıkta var. Yeni ambalajlı olanını alacaksın eskilerde balık yok. Raffy P'nin üzerinde carnivor yazısı da var.

Bağanın alt kısmı sorunlu duruyor. Küçük olduğu için mi yoksa yumuşamadan Mıdır daha tecrübeli arkadaşlar anlayacaktır. Kıskaçlı lamba ve soft Akkor ampul al tekzenlerde bulabilirsin. Kuru alana 20cm mesafeden konumlandır. Minik, kuru alanda üşüdükçe daha da kötü olur.

Alt bağada incelme var. Hayvan kalsiyum desteği almadığı için vücudu kemikten yemeye başlamış. Diğer taraftan D vitamini kısaca kalsiyumun vücuttan atılmasını önleyip bağlanır. D vitamin eksikliği de var.

Alt bağa eridikçe şeffaflaşmış. Bu konuda gördüğüm en kötü durumdaki hayvan.

Noldu bu hayvan acaba hala merak ediyorum üye 1 aydır girmemiş.

Geri