Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabuk yumuşaması :(

lambanın şekli tasarruflu lamba şeklinde idi.tepe kısmı daha sert.devit 3 , damla vitamin yerine gecmiyor mu ? kirmizi mineral olayını da yapicam.ısıtma lamba mevcut .

kuru alan yaklaşık 29 cıvarinda islak alan 26-27-28 arasi

ama hic birsekilde odam güneş almıyor.baska yerde güneş bazen vuruyor güneş olunca hemen götürüp oraya koyuyorum.ama buda bazen oluyor her zman değil

Cvp: kabuk yumuşaması :(

damla vitamin ve devit3 farklı seyler
kuru alan 31 derece olmalı hayvanın boyutuna göre cem bey net bir yanıt verir, ısıtıcınız yok mu suda 26-27-28 ise su sıcaklığı sürekli değişim halinde olması da hayvan için iyi değil diye belirtiliyor genelde
devit 3 yada uvb lambası alacaksanız güneşi takip etmenize gerek yok

cem bey şırıngaya (iğnesiz sadece enjektör ile) koyup ole agızdan verse daha kolay olmaz mı?

kusura bakmayin internet sıkıntısı olduğu için cevap veremedim.bende şuanlık akvaryum olmadığı için ayarını ısıtıcı lamba ile ayarlıyorum ve sürekli onun yanında olamadığım için arada sıcaklik değişimi olabiliyor.Bende şırınga ile vermeyi düşündüm çünkü eger verdiğimde yemez ise şırınga içinde yem bekleyebilir mi acaba ağzını açana kadar ? Cem yorum yapabilir misiniz?

pardon cem bey yorum yapabilir misiniz?

birde kabuk için uv lamba almam kesin gerekli mi ? iştah açmak için damla vitamini yine ağız kısmına sürsem fayda verir mi haftada bir mi kullanilmali? marka olarak ne tavsiye edersiniz ?

Cvp: kabuk yumuşaması :(

beklemez kokusu çıkar özelliğini yitirir. onu boşaltıp yeni koyarsın.

akvaryum olmasa bile derin bir kaba al. su için ısıtıcı elzem. hayvan sıcak kuru alandan soğuk suya indiğinde üşür, hastalanır. ki halsizliğin sebebide bu.

uv lambaya gerek yok. yemeye başladığında kırmızı mineral yem yeterli gelir. içinde kalsiyum ve D3 vitamini var. bu kırgınlığını alıp iştahını da açar. ama ısıtıcı şart başka türlü toparlanamaz.

vitamin damla şu şekilde kullanılır. hayvan ağzını açarsa her gün bir damla damlatırsın. ağzını açmaz ise hayvanı kafası yukarıda dik tutup ruj sürer gibi ağzına sür az biraz bekle ikinci defa sür. azda olsa ağzına girecektir.

vitaminde en iyi marka sera reptilindir. doğal içeriklidir. ikinci olarak jbl aqua vitamin bulamazsan normal bir vitamin alırsın.
mailto:/TeminEdilemeyenProduct/sera-reptilin-kaplumbaga-icin-vitamin-takviyesi-15-ml

Geri