Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa bize alışamadı

Masa lambası bulamadım dediğim gibi internetten alamıyorum dışsrılarda aradım gitti bğr sürü yerlere çarşıya falan ama yok

Akvaryum boyutu güzel iyi böyle. Önceki gibi bir kuru alan yap plastik kaptan. Vantuzlu kancalar var ondan alırsan onunla daha guzel sabitlersin kuru alanı.

Lamba tutucu olarak mandallı masa lambası gibi birşey şart.

Birde petshoptan su ısıtıcı da aldınmı tamamdır bu iş.

Tmm abi vantuzlu kancalar var bende 8 tane hemde ama çok tutmuyor vantuz
masa lambası olmuyor yok bulamadım
Isıtıcı alıcam alacağım abi geldiği zaman bana indirim yapacağını söyledi bir gelse artık

Kuru alan kabını bunla sabitleyebilirsin. Yada kancayı bul çok rahat bulursun. Kancaya ip geçir öyle cama as kuru alanı.
1735231497375.jpeg

Böyle bir kap ama çıkma alanı kırıldı

Ekli dosyalar

• 17352318177621160213865094726576.jpg
    17352318177621160213865094726576.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 5
Böyle bir kap ama çıkma alanı kırıldı
O keskin tarafları sıkıntı. Oraları zımparayla yumuşatabilirsin. Bide buna rampa yap.

Ama akvaryum cam olduğu için camcıya çok ucuza rampalı kuru alan yaptırabilirsin. Slikonla yapıştırırsın akvaryuma. Yalnız slikonun kuruması 3 gün sürüyor. 3günde içinde su dolu şekilde bekleyecek. 6 gün Direkt kullanırsan slikon çöp olur ve suya salınım yapar.

Abi o kaba rampa yapsam cam yaptırırsam küçük kardeşim var kırabilir ondam dolayı kap daha mantıklı

Malesef konyada kimse ilan koymamış. Ama başka sehirlerde ilan var. Konuşup anlaş kargo ile satın alırsın. Lamba fiyati 150 kargo 50 desek 200tl ye alırsın.

Ama önce bit pazarina bak orda 50 ye bulursun

Abi iyi akşamlar ben o KAP'a nasıl rampa yapabilriim abi bide ki kaplumbağa da baloncuk çıkarıyor

Geri