ramazan efe
Gümüş 1 Üye
Masa lambası bulamadım dediğim gibi internetten alamıyorum dışsrılarda aradım gitti bğr sürü yerlere çarşıya falan ama yok
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bit pazarına baktın mı? Orada oluyor böyle şeyler. 30 40tl ye alırsın ordan. Bide kendin temizlersin biraz mis gibi olur.Masa lambası bulamadım dediğim gibi internetten alamıyorum dışsrılarda aradım gitti bğr sürü yerlere çarşıya falan ama yok
Bakıyım abi ama ailem beni göndermez ama bir şeyler diyip pazar günü gideriz inşBit pazarına baktın mı? Orada oluyor böyle şeyler. 30 40tl ye alırsın ordan. Bide kendin temizlersin biraz mis gibi olur.
Bakıyım abi ama ailem beni göndermez ama bir şeyler diyip pazar günü gideriz inş
Böyle var abi olur mu ama pek tutmuyorKuru alan kabını bunla sabitleyebilirsin. Yada kancayı bul çok rahat bulursun. Kancaya ip geçir öyle cama as kuru alanı.
Ekli dosyayı görüntüle 10562
Vantuz tutmuyorsa cama asabilirsin. Görselini biraktım ordaki gibi yapabilirsin.Böyle var abi olur mu ama pek tutmuyor
O keskin tarafları sıkıntı. Oraları zımparayla yumuşatabilirsin. Bide buna rampa yap.Böyle bir kap ama çıkma alanı kırıldı
Tamam kapta olur dediğim şekilde keskin yerleri zımparala yumuşat. Kanca ile sabitle bide rampa yap kaba olur. Mandallı masa lambası da bit pazarında olur hangi şehirde yaşıyorsun senin için bulmaya çalışayım.Mantıloı mı sence