Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Abi bide benim akvaryum kaç litre nasıl anlayabilirim?
Cm cinsinden (uzunluk*genişlik*su yüksekliği )/1000 litreyi verir.Abi ben kıyma verdim yediler ama fazla koydum galiba aşağı çöktü dipte kıymaları var alayım mı yerler mi veya bozulma yapar mı
Aquanic yazan parçayı 1 2 cm daha yukarı çıkartabilirsin.Abi nasıl akvaryum yerini değiştirmemi istediğiniz bir yer var mı
Kaplumbağalar da böyle çıkıyor bide filtrenin üstüne çıkıyorlar iy mi
Uzunluk genişlik ve su yüksekliğini çarpıp 1000e mi böleyim
Olur mu abi alamazsan sorun yok yada almak istemezsen ben bulmaya çalışırım veya yemi alırsan ben parasını veririmEvt abi. Yeni doldurdum çünkü su miktarı azdı ısıtıcı çalışmazdı olmuyordu bende doldurdum tmm abi bişey sorcam ben sadece karides veriyorum galiba gammarus diye geçiyor ama bir suçtan çok az kaldı hangi yem alayım ya iki farklı yem alsam yeterli olur bence çünkü fazlasını alamam hangi yemleri alayım yada abi sen bana yolla yemleri al ben sana yemlerin parasını bir şekilde vereyim olur mu eğer almazsan veya alamazsan sorun yok