Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa bize alışamadı

Sistemi kurduktan sonra hayvandan uzaklaş seni görürse kuru alana çıkmayacaktır.

Yalnız bir kereliğine elinle alıp koy. Ne işe yaradığını anlasın.

TM abi ama daha kuru alan yapmadım sadece ısıtıcıyı taktım ama kuru alan yapınca dediğini uapıcam sağol

1000022041.jpg
abi ben takmıştım ama böyle heralde ısıtıcıdan dolayı galiba ama her yerde baloncuklar var normal mi zararlı mı ısıtıcının camında falan var akvaryum camlarında var zararlı mı

Suyu akvaryuma tepeleme doldurduğumuz için ufak hava zerreleri su sakinleştiğinde toplanıp hava kabarcığı yapar. Bir sıkıntı oluşturmaz.

Suyu plastiğe kadar yükseltebilirsin. Bu su sınırın olsun. Buharlaşmaya bağlı su azalacaktır buna bakarak eksileni tamamlarsın.

Evt abi. Yeni doldurdum çünkü su miktarı azdı ısıtıcı çalışmazdı olmuyordu bende doldurdum tmm abi bişey sorcam ben sadece karides veriyorum galiba gammarus diye geçiyor ama bir suçtan çok az kaldı hangi yem alayım ya iki farklı yem alsam yeterli olur bence çünkü fazlasını alamam hangi yemleri alayım yada abi sen bana yolla yemleri al ben sana yemlerin parasını bir şekilde vereyim olur mu eğer almazsan veya alamazsan sorun yok

Abi nasıl akvaryum yerini değiştirmemi istediğiniz bir yer var mı

Kaplumbağalar da böyle çıkıyor bide filtrenin üstüne çıkıyorlar iy mi

Ekli dosyalar

• 17354529920471937117636613708864.jpg
    17354529920471937117636613708864.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 5
  • 17354530248544489704351884038487.jpg
    17354530248544489704351884038487.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 5
Abi ben kıyma verdim yediler ama fazla koydum galiba aşağı çöktü dipte kıymaları var alayım mı yerler mi veya bozulma yapar mı

Abi bide benim akvaryum kaç litre nasıl anlayabilirim?
Abi ben kıyma verdim yediler ama fazla koydum galiba aşağı çöktü dipte kıymaları var alayım mı yerler mi veya bozulma yapar mı
Cm cinsinden (uzunluk*genişlik*su yüksekliği )/1000 litreyi verir.

Yenmeyen yemleri sudan al. Akvaryum kepçesi yada elinle alabilirsin. Elinle alacaksan elini önce yıka suya yağ yada bakteri bulaşmasın.

Evt abi. Yeni doldurdum çünkü su miktarı azdı ısıtıcı çalışmazdı olmuyordu bende doldurdum tmm abi bişey sorcam ben sadece karides veriyorum galiba gammarus diye geçiyor ama bir suçtan çok az kaldı hangi yem alayım ya iki farklı yem alsam yeterli olur bence çünkü fazlasını alamam hangi yemleri alayım yada abi sen bana yolla yemleri al ben sana yemlerin parasını bir şekilde vereyim olur mu eğer almazsan veya alamazsan sorun yok
Olur mu abi alamazsan sorun yok yada almak istemezsen ben bulmaya çalışırım veya yemi alırsan ben parasını veririm

Suya düşen bitki yem vs. bunları yarım saat sonra al. Sonrasında bunlar suyu kirletmekle birlikte bakteri üretmeye başlar.

Hayvanların kabuk boyları ne oldu? Cetvelle düzleme ölç. Ona göre yem alayım.

Aquanic mıknatıslı cam temizleme mi?

Onu öyle yükselt ki hayvanlar bacaklarını gererek yüzeye uzanma yerine tutunarak uzansınlar.

En*boy*yükseklik/1000= akvaryum hacmi.
Su yüksekliği su hacmini verir.

Kuru alanı ne yaptın? El yapımı birşey yap. Böyle su içinde olmaz. Lambayı ne yaptın?

Bitki ve yemleri ztn toplicam
Evt mıknatıslı cam temizleme
Eğer yükseltirsem nasıl çıkacaklar
30 litreymiş
Kuru alanı diğer yosuntosun abi ile uapıcaz

Abi üstünde böyle şeyler ve elimi suya sokunca elim yağ oluyor ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• 17355540923072840260091884149596.jpg
    17355540923072840260091884149596.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 3
Merhaba Cem bey kaplumbağalarım sadece karides yiyor stick yem yemiyor yemesi için ne yapabilirim sadece karides yediği için yani çok sağlıksız besleniyor diye düşünüyorum stick yemeği nasıl yedirebilirim

Mıknatıs genişmiş üstüne oturabiliyorsalar tamam öyle dursun.

Camlarda yağ varsa bu alg kaynaklıdır. Akvaryuma ait bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile ovalayıp sil sonra komple suyu alıp temiz su koy.

Stick yem ne marka?

Geri