Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa bize alışamadı

Merhabalar ,

Tırtıklı kaseyi ters çevirip kuru alan niyetine kullan şuanlık.Üstü kuru olmalı.

Su ısıtıcıyı temin ettiysen kullanmaya başlamalısın.

Konu çok karışmış anlayamadım şuan hayvanların durumu nasıl?

Yem yiyolar mı? Halsizlik var mı?

Merhabalar ,

Tırtıklı kaseyi ters çevirip kuru alan niyetine kullan şuanlık.Üstü kuru olmalı.

Su ısıtıcıyı temin ettiysen kullanmaya başlamalısın.

Konu çok karışmış anlayamadım şuan hayvanların durumu nasıl?

Yem yiyolar mı? Halsizlik var mı?
Yem yiyorlar sadece karides veriyorum başka yem yok yüzmeleri iyi çok yüzmüyorlar fakat yineden bazen iyi dediğim gibi lamba 200 w ama nen taktım belki suyun yüzeyinde suya sıcaklık verebilir diye ama. Alıcsm

Yem yiyorlar sadece karides veriyorum başka yem yok yüzmeleri iyi çok yüzmüyorlar fakat yineden bazen iyi dediğim gibi lamba 200 w ama nen taktım belki suyun yüzeyinde suya sıcaklık verebilir diye ama. Alıcsm
200watt lambayı o plastik aparatta kaldirmaz.

Sana masa lambası şart.

Masa lambası alıp 52watt halojen ampul takacaksın.

Sen kaplumbaya hep bakacak mısın. Su ısıtıcısını hallet 50 al sadece kuru yapanı daha sonra yap.

Abi petshopçu abi benim için kendi gidip ısıtıcı alıcakmış daha yeni ordaydım 2 saate gelirmiş gidip alıcam

Tamam sana mandallı masa lambasını ben göndericem. Kuru alanda yaparız kaplumbağaya.

Nasıl abi sen kendin mi göndercen çok teşekkürler abi adresi yazayım mı ne kadar parası

Abi bide akciğer enfeksiyonu olmuşlar ya bunun iyileşmesi için ne yapa bilirim

Hastalığın iyileşmesi için su ısıtıcı lazım. Su ısıtıcıyı halledemezsen hayvanlar ölebilir. Eczaneden gentagut alıp ağzına 2 damla damlatacaksın. Hayvanları durumu kötüyse günde 2 kere damla damlat toplam 4 damla.

Abi yemlerine damlatsam olur mu hemen yiyorlar ztn çünkü yakalayamıyorum hemen kaçıyorlar

Geri