Y
yosuntosun
Guest
Geçmiş olsun hayvanlar hasta. Acilen su ısıtıcı al. Baska petshoptan al.Abi iyi akşamlar ben o KAP'a nasıl rampa yapabilriim abi bide ki kaplumbağa da baloncuk çıkarıyor
50watt bir ısıtıcı iş görür.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Geçmiş olsun hayvanlar hasta. Acilen su ısıtıcı al. Baska petshoptan al.Abi iyi akşamlar ben o KAP'a nasıl rampa yapabilriim abi bide ki kaplumbağa da baloncuk çıkarıyor
O zaman 100 al yeterki boyutu akvaryuma sığsınYok abi buradaki bütün petshoplara gittim 59 yok 100 var
Isıtıcı boyuna bağlı. Ben geçen 100watt isitici aldim boyutu 25watt kadardı.100 sığar mı yukarıdan aşağı 30 cm akvaryum sığar mı
Yem yiyorlar sadece karides veriyorum başka yem yok yüzmeleri iyi çok yüzmüyorlar fakat yineden bazen iyi dediğim gibi lamba 200 w ama nen taktım belki suyun yüzeyinde suya sıcaklık verebilir diye ama. AlıcsmMerhabalar ,
Tırtıklı kaseyi ters çevirip kuru alan niyetine kullan şuanlık.Üstü kuru olmalı.
Su ısıtıcıyı temin ettiysen kullanmaya başlamalısın.
Konu çok karışmış anlayamadım şuan hayvanların durumu nasıl?
Yem yiyolar mı? Halsizlik var mı?
200watt lambayı o plastik aparatta kaldirmaz.Yem yiyorlar sadece karides veriyorum başka yem yok yüzmeleri iyi çok yüzmüyorlar fakat yineden bazen iyi dediğim gibi lamba 200 w ama nen taktım belki suyun yüzeyinde suya sıcaklık verebilir diye ama. Alıcsm
Tmm evt abi ben kaplumbağalar bakıcam Allah korusun ama öldürtmicemSen kaplumbaya hep bakacak mısın. Su ısıtıcısını hallet 50 al sadece kuru yapanı daha sonra yap.
Tamam olur. ilaçlı yemi önce verin.Abi yemlerine damlatsam olur mu hemen yiyorlar ztn çünkü yakalayamıyorum hemen kaçıyorlar