ramazan efe
Bronz 1 Üye
Yani akvaryumu nasıl olmalı
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Abi banada cevap verin lütfen ne yapabilirimAbi kaplumbağam aylardır bende ama daha alışamadı yani beni gördüğü zaman direkt mesaj su yüzeyindeyken direkt dibe giriyor çıkmaya falan çalışıyor akvaryumda ondan sonra benim en son aldığım kaplumbağada daha yem yemiyor Bir hafta 2 hafta oldu abi yem yemiyor bu yemi nasıl yedirebilirim Bir de benden korkusunu nasıl yenebilir yani ne yapabilirim korkusunu yenmesi için
Lamba ve su ısıtıcı ne durumda?Abi banada cevap verin lütfen ne yapabilirim
Su ısıtıcı yarın alıyorum sıkıntı çıktı ondan dolayı yarınLamba ve su ısıtıcı ne durumda?
Hyr ilk aldığım yiyor ama diğerini alalı 2 hafta oldu daha hiç yemediŞimdi hayvanların sorunu ikiside yem yemiyor mu?
Soğuktan dolayıdır. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası en acili.Hyr ilk aldığım yiyor ama diğerini alalı 2 hafta oldu daha hiç yemedi
Hayız tuzsuz yağsız baharatsız. Sadece suda haşla kıymayı öyle ver. Vermeden de 1 dk soğumasını bekle.Abi ısıtıcı yarın kesin alıyorum
Pencereyi hiç açmadım kıymayı masıl vericem baharatlı baharatsız falan nasıl yani
Tamam iyi. Kıymayı da böyle vermen lazım.Hayız tuzsuz yağsız baharatsız. Sadece suda haşla kıymayı öyle ver. Vermeden de 1 dk soğumasını bekle.
Abi yağsız tuzsuz baharatsız olmasını nasıl anlıcamHayız tuzsuz yağsız baharatsız. Sadece suda haşla kıymayı öyle ver. Vermeden de 1 dk soğumasını bekle.
Kardeşim... Kasaptan bir parça kıyma al. Cezvede haşlayıp ver. İçine tuz baharat yağ atma.Abi yağsız tuzsuz baharatsız olmasını nasıl anlıcam
Tmm abi kızdıysan kusura bakmaKardeşim... Kasaptan bir parça kıyma al. Cezvede haşlayıp ver. İçine tuz baharat yağ atma.
Yem verirken filtreyi kapat. Filtre her zaman çalışmalı ama yem verirken kapatabilirsin.Yemi koyuyorum fakat iç filtrenin akıntıyla birlikte yemler uçuyor yüzüyor tutamıyorlar