ramazan efe
Bronz 1 Üye
Bişey sorcam iki kaplumbağada burnundan baloncuk çıkarıyor ya galiba burnundan ben cem abiye fotoğraf atmıştım hayvanda üşütme yok dedi ama ben yinede soruyum dedim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Burundan baloncuk çıkması akciğer enfeksiyonu belirtisi.Bişey sorcam iki kaplumbağada burnundan baloncuk çıkarıyor ya galiba burnundan ben cem abiye fotoğraf atmıştım hayvanda üşütme yok dedi ama ben yinede soruyum dedim
Malesef bende link yok. Zaten internettekilerin çoğu da plastik çanaklı. Letgo vs gibi ikince el sitelerinde olabilir belki. Yada forbest gibi yerlerde de olabilir.Abi ısıtıcı yarın alıcam ısıtma lambasını da pazar günü yada yarın tskıcam çğnkü daha takma aparatı bulmadım bi bulsaydım abi Trendyol da eğer masa lambası linki varsa atar mısın
Elektrikçiler hazır masa lambasının kablosunu bile değiştirmek istemiyor bence yapmaz ama şansını dene. Tahtakale, Forbest gibi dükkanlara bak oralarda birinde illaki olur.Elektrikçi yapar bana galiba de mi
Tuhafiyeci benzeri dükkanlar. Buralarda genellikle ıvır zıvır malzeme satılıyor baya çeşit var. Bu masa lambalarını oralarda gördüm hep. Ama kimisi mandallı satıyor kimi ayaklı olanlardan satıyor.Abi forbest tahta kale ne oluyor ben Konya'da yaşıyorum
Abi merhaba hayırlı akşamlar abi şimdi ben iç filtre taktım ama akıntıya takılıyorlar oradaki akıntıya ondan sonra çok mücadele veriyorlar nefes almak için hep çırpınıyorlar sonra birazcık galiba yoruldukları için bilmem ölü taklidi gibi bekliyorlar ama hiç kuru olarak çıkmıyorlar kurallara neden çıkmıyorlar bilmiyorum iç filtre falan takılır onları taktım taşları falan çıkarttım hiçbir şey yok zeminde sadece kuru alanla iç filtre var iç filtre de çok akıntı yaptığı için onun aparatını taktım aparatı ile birlikte akıntıyı birazcık kesti havaya verdim suyu onun da çok akıntı vermiyor ama yine de yani çok çaba sarf ediyorlar suyun içinde yani bunun için ne yapabilirim abi yani çok yoruluyorlar ölecekler falan yani korkuyorum en azından yani bir şeyler yapalım ne yapabiliriz
Lütfen bakınAbi merhaba hayırlı akşamlar abi şimdi ben iç filtre taktım ama akıntıya takılıyorlar oradaki akıntıya ondan sonra çok mücadele veriyorlar nefes almak için hep çırpınıyorlar sonra birazcık galiba yoruldukları için bilmem ölü taklidi gibi bekliyorlar ama hiç kuru olarak çıkmıyorlar kurallara neden çıkmıyorlar bilmiyorum iç filtre falan takılır onları taktım taşları falan çıkarttım hiçbir şey yok zeminde sadece kuru alanla iç filtre var iç filtre de çok akıntı yaptığı için onun aparatını taktım aparatı ile birlikte akıntıyı birazcık kesti havaya verdim suyu onun da çok akıntı vermiyor ama yine de yani çok çaba sarf ediyorlar suyun içinde yani bunun için ne yapabilirim abi yani çok yoruluyorlar ölecekler falan yani korkuyorum en azından yani bir şeyler yapalım ne yapabiliriz
Ne yapabilriim ? Lütfen yardım edin ,Abi merhaba hayırlı akşamlar abi şimdi ben iç filtre taktım ama akıntıya takılıyorlar oradaki akıntıya ondan sonra çok mücadele veriyorlar nefes almak için hep çırpınıyorlar sonra birazcık galiba yoruldukları için bilmem ölü taklidi gibi bekliyorlar ama hiç kuru olarak çıkmıyorlar kurallara neden çıkmıyorlar bilmiyorum iç filtre falan takılır onları taktım taşları falan çıkarttım hiçbir şey yok zeminde sadece kuru alanla iç filtre var iç filtre de çok akıntı yaptığı için onun aparatını taktım aparatı ile birlikte akıntıyı birazcık kesti havaya verdim suyu onun da çok akıntı vermiyor ama yine de yani çok çaba sarf ediyorlar suyun içinde yani bunun için ne yapabilirim abi yani çok yoruluyorlar ölecekler falan yani korkuyorum en azından yani bir şeyler yapalım ne yapabiliriz