ramazan efe
Bronz 1 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Genellikle çin malı ısıtıcılar benzer kalitede oluyor. Bende smart ve rselektrik marka var iş görüyor. Petshoptan alacaksanız garantisini veriyorlar zaten.Abi ben bunun 50 wattlık olanından
alıcam sence alıyım mıEkli dosyayı görüntüle 10342
Bana cem abi farklı bir yöntem söyledi onu deniycemEkli dosyayı görüntüle 10343
Lamba için böyle birşey yada masa lambası alman lazım. Yalnız bunlarda sabitleme işini uydurman gerek.
Abi her mesajında Atakan petshop var orası neresi telefondan bir marka mıIsıtıcı dandik marka. Tam batmıyorsa alma. Batıyor ve alırsan da çalışırken hava ile temas etmemesine dikkat et patlar.
Silis kum atakan petshopta satılıyor.
.Abi her mesajında Atakan petshop var orası neresi telefondan bir marka mı
.Abi ben bütün her şeyi kendim para biriktirerek aldım kaplumbağaları bile ondan dolayı bu ısıtıcıyı gördüğüm an 50 watt var mı diye sordum cmrt gelecek dediler gidip alıcam ve orada içini açıp bakıcam sağlam mı diye ondan dolayı silis kum kaç kg almalıyım ucuz bildiğin yer varsa orayı önerir misin çünkü param şuan yok biriktirme aşamasındayım ısıtıcı için 400 TL var ondan kalan para ile üstüne koyup silis kum alıcam inş