Evet gözler Allah'a şükür düzeldi. Reptivit mevcut. Bir süre sizce kendim elimle zorlayarak beslemeli miyim iştahı açılana kadar?Deep fix reptivit vitamin damla alın. Bu iştahını açıp kırgınlığını alır.
Gözleri düzeldi mi?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet gözler Allah'a şükür düzeldi. Reptivit mevcut. Bir süre sizce kendim elimle zorlayarak beslemeli miyim iştahı açılana kadar?Deep fix reptivit vitamin damla alın. Bu iştahını açıp kırgınlığını alır.
Gözleri düzeldi mi?
Hocam merhabalar, vitamini verip antibiyotiğe geçtim, ürktüm ikisi fazla gelir diye, yarında antibiyotiği bitecek. Gözleri falan açabiliyor tamamen düzeldi ancak hala yem yemiyor... Galiba tekrardan veterinere götüreceğim. Bu ay tüm malzemeleri temin edebilirim inşallah.Vitamin iştahını açar. Yem yiyene kadar her gün bir damla ağzına damlatın.
Hayvanı zorlamayın zaten büyük yağ stoğu onu idare ettirir.
Ayriyetten dışkısı böyleydi,kokuyordu ve su gibiydi sanki,belki yardımcı olurVitamin iştahını açar. Yem yiyene kadar her gün bir damla ağzına damlatın.
Hayvanı zorlamayın zaten büyük yağ stoğu onu idare ettirir.
Hocam merhaba, bugün ilk kez 2ay sonra stick yedi, randevysuda vardı götürdüm. Bana canlı un kurdu, kurutulmuş kan kurdu falan önerdi aldım. Bol bol un kurdu yedi, kımıl kımıllar diye sürekli saldırdı hayvan, içi kazınmış kaç aydır yemiyor diye heralde. Bir sorum var, bu akşam çiş yapma huyu başladı nedense. Elime alınca işiyor sürekli. Acaba bağırsakları falan ilk defa yedi diyemi? Yoksa kurtlar mı yan etki yaptı? Bir gün kurt bir gün stick tarzı vericem bu arada.Gözler tamamen iyileşti ise bırakın.
Ağzına gentaguttan sabah akşam 2 damla damlatın.
Vitamini 1 hafta boyunca günde bir damla verin. Yalnız ilaçla aynı anda vermeyin.
Direkt cımbızla alıp veriyorum akvaryumu kirlenmesin diye, iyimidir?Hayvan korkudan işiyor. Gerekmedikçe ele almayın.
Kurtları suda yıkayıp öyle akvaryuma atın ama çok aşırı da vermeyin.