bugra-4646
Platin 5 Üye
Birkaç gün önce su kaplumbağası aldım yem veriyorum yemi karaya koydum ordada yemedi ne zaman yer bana ne zaman alışır cevaplarsanız sevinirim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!suyunuz derin değil ve gördüğüm kadarıyla su ısıtıcınız yok. Şuan ölüm kabından tek farkı ısıtıcı lamba olması. Ona da korktuğu için çıkamıyor. Suyun derin olmaması ve suyun soğuk olması hayvanın metabolizmasını etkiler. Acilen yeni bir akvaryum edinmeniz lazım, imkanınız yoksa sahiplendirin hayvana yazık olmasın.Birkaç gün önce su kaplumbağası aldım yem veriyorum yemi karaya koydum ordada yemedi ne zaman yer bana ne zaman alışır cevaplarsanız sevinirim
Suyu yükseltsem sorun olmazmı bide hayvan suyun üstüne cikamiyo yani yerin dibinde geziyo bide şuan geçici akvaryum buyutecem bide vitaminlerini alcmsuyunuz derin değil ve gördüğüm kadarıyla su ısıtıcınız yok. Şuan ölüm kabından tek farkı ısıtıcı lamba olması. Ona da korktuğu için çıkamıyor. Suyun derin olmaması ve suyun soğuk olması hayvanın metabolizmasını etkiler. Acilen yeni bir akvaryum edinmeniz lazım, imkanınız yoksa sahiplendirin hayvana yazık olmasın.
Akvaryumda kuru alan varsa fazla sudan bir şey olmaz kuru alana ihtiyaç duyarsa çıkar zatenLütfen cevap verin
kaplumbaganiz kac cmLütfen cevap verin
3 cmkaplumbaganiz kac cm
Akvaryum 15-20 cm yüksekliği o kadar koyacm suyu yani yerden yükseltecem bayaAkvaryumda kuru alan varsa fazla sudan bir şey olmaz kuru alana ihtiyaç duyarsa çıkar zaten
kabuğunun iki katı su koyman yeterli
Sana şunu söyleyeyim kaplumbağanı az suya alıştırma ben az suya alıştırdığım için şu anda suyu arttıramıyorum korkuyorlar 3 cm kaplumbağaya göre 15-20 yeterli ama kuru alana çıkabildiğinden emin olAkvaryum 15-20 cm yüksekliği o kadar koyacm suyu yani yerden yükseltecem baya