Y
yosuntosun
Guest
Kap 180, kuru alan 150, ıstıcı filtre 220, lamba 10tl hepsi 560tl tuttu şuanki durumda 600tl ye hallederim.isitici 2. el miydi
uvb lambalar 1000 falan
peki tutucular nasil yaptiniz lamba icin
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kap 180, kuru alan 150, ıstıcı filtre 220, lamba 10tl hepsi 560tl tuttu şuanki durumda 600tl ye hallederim.isitici 2. el miydi
uvb lambalar 1000 falan
peki tutucular nasil yaptiniz lamba icin
tutuculariniz nedir ne kadara aldiniz?Hayır internetten almıyorum gezip ucuzunu buluyorum. Gerekirse ucuz olması için emek veriyorum. Herşeyi internetten alıp sıfır emek ile bu yuva 1000tl yi de aşar
Anlıyorum sorun yok. Tutucu dediğiniz nedir hocam kuru alan tutucusu mu lamba tutucusu mu anlamadım.tutuculariniz nedir ne kadara aldiniz?
yanlis anlama hocam fikir icin soruyorum hepsini.
lamba tutucusu kuru alanda ben yapistirdim camaAnlıyorum sorun yok. Tutucu dediğiniz nedir hocam kuru alan tutucusu mu lamba tutucusu mu anlamadım.
Tutucuya gerek yok mandallı masa lambası kullanıyorum.lamba tutucusu kuru alanda ben yapistirdim cama![]()
Vantuz ile yapıştırdıysanız düşebilir sağlamlığından emin olunlamba tutucusu kuru alanda ben yapistirdim cama![]()
yok silikon olmasi lazimVantuz ile yapıştırdıysanız düşebilir sağlamlığından emin olun
bahsettigim bu internette 400-500 lira bunlar.
Masa lambasi mi 400tl o kadar pahali olmamasi lazım. Artık çarşıda bulmak çok zor cankayanin heryerine baktim bulamadim. internette daha ucuza alinir. 400tl ye çinden metal 200W a kadar destekleyen mandalli modeller var onlardan alınırbahsettigim bu internette 400-500 lira bunlar.
knitex falan hem zor bulunuyor hem de 400-500 lira tek sitede vardiMasa lambasi mi 400tl o kadar pahali olmamasi lazım. Artık çarşıda bulmak çok zor cankayanin heryerine baktim bulamadim. internette daha ucuza alinir. 400tl ye çinden metal 200W a kadar destekleyen mandalli modeller var onlardan alınır
Hocam bende seramik duy kaliteli bir mandalli masa lambası var. 60W ampul kaldiriyor. Üzerinde 40W yaziyor ama. hatta 72W bile kullanmistimUygun olan bu marka. Benzerleri var ama max 40 watt ampul kaldırıyor. Duyları plastik.
Bulması zor ama ulus sanayi sokakta sanayi han (okulun karşı çaprazında) içinde bir dönem satıyorlardı. Şu an var mıdır bilmiyorum. Heykelin arkasındaki sokak. Orada ampullerde var.
Birde avizeciler çarşısına bakın.
Hocam bu tur masa lambalarinin kablolari 2.5 amper oluyor 60W olanlarda oyle sanırım. 225W lamba 1 amper cektigi icin kablodan dolayı sorun olmaz bence. Watt sınırı koymalarinin nedeni ampulun çanağı ve duyu eritmesi olabilir. Metal çanak ve seramik duy ise 60W a kadar kaldiriyor 40W yazsa da. Floresan ampullerde 120W a kadar destekliyor diye biliyorumMax 40 watt olanlarda kablo daha ince oluyor. Aşırı yük bindiğinde elden çıkabilir. Bozulursa elektrikçi de daha kalın kablo taktırırsınız. Çöp olmaz.