Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam balkondan aşağı düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cvp: Kaplumbağam balkondan aşağı düştü

bacaklarda bir sorun yok değilmi ayrıca birazda olsa hereket ediyor.

4 bacağını da kullanıp suda yüzebiliyorsa yok demektir.

pkei ben bunun kör olduğunu yada iyileştiğini nasıl anlıcam

yemi elinizle suda gezdirin takip edicek mi bakalım? Bide dediğim gibi mikrop kaptıysa gözlerinde şişme ve bunu takiben kapanma olabilir.

evet dört ayağınıda kullanabiliyor

tm tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar yarın gözlerle ilgili gelişmeleri buraya aktarırım

ok bacaklarında sorun yok o zaman. Yukarıda yazdığım yöntemi uygulayın gözleri için. Umarım öyle bir sorun yoktur. Sarsıntıdan dolayı halsizde kalmış olabilir.

tamam uygularım umarım öyledir yarın size bilgi veririm teşekkür ederim ve kusura bkmayın sizi bugün çok yordum.

Önemli değil titizlenmeniz normal kötü bir deneyim yaşamışsınız. Tekrar geçmiş olsun :)

:)teşekkürler.

1.'si kışın balkona mı çıkartılır? 2.'si insan onların düşebilceğini nasıl tahmin edemez 3.'sü sorumluluk alamıcaksan bakmıcaksınız kardeşim, bi daha hayvan alma onlar sizin oyuncağınız mı onlarında canı var.

dün akşam yatmadan önce gözleri açıkken önüne bir yem attım kürdanlada oynattım görmesi için gördü ve yeme geldi bunu 2 kere yaptım 2 sindede gördü ve ben çektikçe yeme geldi ve yedi yani görüyor gözünde herhangi bir şişilikte yok galiba sorun yok

ya kardeşim bir anlık dalgınlığıma geldi bende biliyorum sorumluluk istediğini şuanan kadar gayet iyi baktım ayrıca elime alıp oynadığım fln da yok arasıra dışarı çıkmak istiyorlar bnde çıkartıyorum insanlar hata yapıp bir an boş kalabilriler lütfen alma falan gibi laflar söylemeyin alırım almam bn gayet iyi bakıyorum siziin lafınızı dinliecek halim yok

ayrıca balkona güneş geldiğinde çıkartıyorum düşeceğinide düşünebiliyorum ama bir anlık dalgınlığım ageldi

insan bir geçmiş olsun der emir vermeye çalışmaz alma gibi

hem bu üzgün anımda bana yardımcı olmalıydınız güzel nasihatler vermneliydiniz biraz daha dikkatli olabilrisin şöle fln yap diyebilridinizi

neyse jadeite özür dilerim tekrar söyliyim dün akşam yatmadan önce gözleri açıkken önüne bir yem attım kürdanlada oynattım görmesi için gördü ve yeme geldi bunu 2 kere yaptım 2 sindede gördü ve ben çektikçe yeme geldi ve yedi yani görüyor gözünde herhangi bir şişilikte yok galiba sorun yok değilmi

Sorun yok o zaman :) Hareketli mi peki? Hareketlerinde bir sorun var mı?

canı isteyince yani derin suya fln koyunca valla çırpınıyor ama normalde pek hareket etmiyor yani benim gördüğüm kadarıyla

ama nerdeyse her baktığımda farklı yerlerde oluyor çoğunlukla

balkondan düşmeden önce daha mı çok hareket ediordu?

isterseniz bu hareket etme işinide bi takip altına alıyım normale dönerse yada dönmezse size bildiririm bunun dışında hiç bir sorun yok değilmi

yani çok değil ama biraz daha fazlaydı

hayır gözlerinde sorun görünmüyor siz o kapluşunuzu birkaç gün daha gözetim altında tutun. Son durumu yine bildirirsiniz.

tamam çok teşekkür ederim :shy:

ya şimdiye kadar baktığım sonuçlarda hareket etmeside normal görmeside gayet gzel hareket ediyor güneşi görünce o normal ama 2 dk önce baktığımda 2 kere gözlerini kapattı açtı ve hemen ardından ağzını açtı kapattı sanırım ciğerlerinde biraz sorun var bunu da bekleyerek görebiliriz demi oysa düştükten sonra ağzını açmayı kesmişti şimdi ne oldu da böyle yaptı anlamadım sizce neden

düştükten 10 dk sonra kesmişti bir dahada yapmamıştı şu ana kadar

ne oldu acaba

lütfen cavp yazın

Düşmeden öncede ağzını açıp kapıyor mu? Hiç gördünüz mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri