srkn66' Alıntı:
aldığımız yerden bu akvaryumu önerdikleri için almıştık. burada kayseri derken yakınız gitme imkanımız var 1 saat şehir merkezine. götürdüm ve burda anlayan bi veteriner çıkmadı 2 gündür araştırıyoruz takip ediyoruz ama aynı. en kısa zamanda akvaryumu düzenlerim. diğer merak ettiğim konu güneşte yarım saatten fazla duruyor bunun onlara bir zararı olur mu? biraz yardımcı olursanız zaten oldunuz da.. sağolun. hayvanlarımıza daha iyi bakabiliriz yardımlarınızla bu sorunları kendimizin ilaçlar yardımıyla falan düzeltme gibi bir imkanımız yok sanırsam yardım alabileceğimiz bir veteriner yok en kısa zamanda kayseriye de götürüp tedavisi neyse yaptırırım ama şimdi acı çekiyor onun acı çekmesini engellememizin bir imkanı da yok sanırsam
akvaryum dediğiniz kap mailto:/albums/s306/WarezTRiO/13112007295.jpg böyle bir şey mi?
Güneşte durmasının yararı vardır kabuk sertleşmesi ve gelişmesi için. Foruma üye olmuşken hastalık sağlık bölümünü ve bakım bölümünü incelemenizi şiddetle tavsiye ederim kaplumbağa hastalıkları ve nasıl bakılacağı hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
Şuan yapabilecekleriniz dediğim gibi yukarıda yazdım başka yapabileceğiniz bir şey aklıma gelmiyor.