antifbyigit
Bordo Bereli
Cvp: Kaplumbağam düştü
Ödükten sonra donduysada kafası sarkar.
Ödükten sonra donduysada kafası sarkar.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tubidik' Alıntı:Öldükten sonra bir süre bekleyince ölüm katılığı başlar. Öyle bir durum da olabilir Diğer kapluşunuz için akvaryum ve ısıtıcı alın mutlaka.
gözleri bozuk işte söylediğim gibi. nefes almıyor öylece duruyor gömmedim hala..batsguer' Alıntı:sarkıp sarkmadığını görebiliriz yada videosunu nefes alıyo mu göz bebekleri ne durumda görebiliriz
srkn66' Alıntı:tubidik' Alıntı:Öldükten sonra bir süre bekleyince ölüm katılığı başlar. Öyle bir durum da olabilir Diğer kapluşunuz için akvaryum ve ısıtıcı alın mutlaka.
gözleri falan bi değişik olmuş yarın aldığım yerden ısıtıcıyı alıcam diğeri tek kaldı onun yanına bir eş almak lazım keşke ölmeseydi kazım çok tatlıydı yaa alışmıştım
gözleri bozuk işte söylediğim gibi. nefes almıyor öylece duruyor gömmedim hala..batsguer' Alıntı:sarkıp sarkmadığını görebiliriz yada videosunu nefes alıyo mu göz bebekleri ne durumda görebiliriz
tubidik' Alıntı:Aynı fikirdeyim, eş almayın. Kapluş bakımı için gerekli ekipmanlar linkte yazıyor. mailto:/forum/Konu-kaplumbaga-bakimi--439.html
KırpıkKurabiye' Alıntı:Bu kadar eminseniz öldüğünden geçmiş olsun.Akvaryum (!) , ısıtıcı(!!) ve filtre almadan kaplumbağa sakın almayın.Çok büyük bir akvaryumunuz olursa ileride o zaman düşünebilirsiniz ama kapluşlar yalnız da yaşar önemli olan sağlıklı olması diğerine en iyi şekilde bakın siz.
KırpıkKurabiye' Alıntı:Benim kapluşum 5 6 ay yalnız yaşadı sıkılmadı.Yeni almadan önce gerekli ekipmanları kurmalısınız en küçük akvaryum 10 tl , en ucuz ısıtıcı 10 tl, en ucuz shark iç filtre 12,50 tl (internette) yemleri çeşitlendirin ama en başta bir ısıtıcıya ihtiyacınız var şimdi kapluşunuzu sağlama almadan başka kaplumbağa almayın.
furkan54ozan' Alıntı:Kaplumbağalar sosyal hayvanlar değildirler.Yalnız yaşamaktan sıkılmazlar yani...Bu konuda içiniz rahat olabilir.Hatta tek kaplumbağa beslemek en iyisidir.
Et'i çok sık vermeyin.Yumurta konusundada yanlış yaptıgınız söylenemez.Beslenme bölümümüzü inceleyin...