ceylingok
Bronz 5 Üye
ah ah.... peki ben bunu babamın restoranına götürsem ne kadar süre susuz kalabilirve kuru alan gerekiyor hayvana
dinlenmek icin kurulanmak icin
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ah ah.... peki ben bunu babamın restoranına götürsem ne kadar süre susuz kalabilirve kuru alan gerekiyor hayvana
dinlenmek icin kurulanmak icin
bir süreliğine suya salınım yapmayan saklama kabı kullanabilirsiniz ama ilerde akvaryuma geçmeniz gerekah ah.... peki ben bunu babamın restoranına götürsem ne kadar süre susuz kalabilir
siz ne kadardan bahsediyorsunuzah ah.... peki ben bunu babamın restoranına götürsem ne kadar süre susuz kalabilir
bir seyler koyarak yukseklik yapin daha sonra ustune yumusak bir seyler koyun kuru alan olarak kullansin kolayca cikabilsinbir süreliğine suya salınım yapmayan saklama kabı kullanabilirsiniz ama ilerde akvaryuma geçmeniz gerek
fotograf atabilir misinKaplumbağanın gözleri açık fakat hareket etmiyor duydum ki su kaplumbağalarının kış uykusuna yatmamız gerekiyormuş bu bilgi doğru mu bunu da bilmiyorum ama veterinerede götürdük veteriner öldüyse sertleşir dedi ama hala çok yumuşak ve araştırdığımda göre eğer elimize aldığımızda kafası bacakları ve kolları sarkıyorsa ölmüş demek diyorlar ve evet kafası ,bacakları ve kolları sarkıyor duyduğum bilgiler doğrumu hangileri doğru öğrenebilir miyim
Sıcak ve esinti vurmayan kuru yerde bekletin 2 gün içinde uaynmazsa ve vucudu sert ve soğuksa ölmüştür.Kaplumbağanın gözleri açık fakat hareket etmiyor duydum ki su kaplumbağalarının kış uykusuna yatmamız gerekiyormuş bu bilgi doğru mu bunu da bilmiyorum ama veterinerede götürdük veteriner öldüyse sertleşir dedi ama hala çok yumuşak ve araştırdığımda göre eğer elimize aldığımızda kafası bacakları ve kolları sarkıyorsa ölmüş demek diyorlar ve evet kafası ,bacakları ve kolları sarkıyor duyduğum bilgiler doğrumu hangileri doğru öğrenebilir miyim
eline saglik efsaneEkli dosyayı görüntüle 7194
Bu yuva bana herşey dahil 500 lira gibi bir fiyata mal oldu fazla yakın zamanda yapmıştım fazla masraf etmedende yuva yapmak mümkün. Sonuçta bir can bakıyorsunuz az da olsa para harcamanız gerekecek dünya üzerinde bakımı zahmetsiz ve düşük maliyetli bir canlı yok!
Tabikifotograf atabilir misin
eline saglik efsane
gozu acik mi onun?
Hic hareket etmiyor değil mi. Bu şekilde sıcak ve kuru bir yerde 2 gun bekletin umarım kendine gelir
kaplumbağamı bu hafta aldım henüz bebek normalde çok hareketli olurdu sğrekli yüzerdi gezerdi ama bu sabah uyandığından beri hiç hareket etmiyor sadece olduğu yerde etrafa bskıyor alt kabuğuna baktım kızarıklık yok öğle vakti 2 tane karides yedi bilgi sahibi olan varsa yardımcı olurmusunuz