toprakhsh
Bronz 4 Üye
Kaplumbağaların bukadar malzemeye ihtiyacı oldugunu bilmiyordum ve öğrenince ısıtıcıdır odur budur araştırdım aşağıda ürünleri koyuyorum yeterli ürünlermi? Başka almam gereken birsey varmı?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Uvb hariç hepsi uygun. Lambanın metal çanaklı olduğundan emin olun.Kaplumbağaların bukadar malzemeye ihtiyacı oldugunu bilmiyordum ve öğrenince ısıtıcıdır odur budur araştırdım aşağıda ürünleri koyuyorum yeterli ürünlermi? Başka almam gereken birsey varmı?
Teşekkürler değiştireyim lambayıUvb hariç hepsi uygun. Lambanın metal çanaklı olduğundan emin olun.
Akderepet dolandırıcı osram aydınlatma ampulüne etiket basıp uvb diye yolluyorlar.
Uvbden önce ısıtma lambası şart 42 veya 52watt normal halojen ampul alın.
Şuan 20 litre ama haziranda 100 litreye geçicezAkvaryum ölçüsü nedir?
Tetra ht 100 watt alınŞuan 20 litre ama haziranda 100 litreye geçicez
Tamamdır. Attığınız su ısıtıcı tam ve yatay konumlandırılabilir. Akvaryuma uzunlamasına yerleştirirsiniz. Yuvayı büyüyünce de kullanırsınız.Şuan 20 litre ama haziranda 100 litreye geçicez
13 cmBurada hala varsa lambayı buradan alın.
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
Hayvanların kabuk boyu kaç cm?
Su ısıtıcı tam batan model olsun. Bu ısıtıcı tam batmıyor diye biliyorum. Camı da basit tip, çalışırken hava teması olursa patlar.
termostatlı diye buna bakmıstım özellikle bakayım tetraya tesekkurlerBurada hala varsa lambayı buradan alın.
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
Hayvanların kabuk boyu kaç cm?
Su ısıtıcı tam batan model olsun. Bu ısıtıcı tam batmıyor diye biliyorum. Camı da basit tip, çalışırken hava teması olursa patlar.
Bakıyım tesekkurlerTamamdır. Attığınız su ısıtıcı tam ve yatay konumlandırılabilir. Akvaryuma uzunlamasına yerleştirirsiniz. Yuvayı büyüyünce de kullanırsınız.
Bütçeniz varsa tetra yada eheim marka bakın.
Filtre nin yuzey temizleme apratını sokersiniz hayvanın gözüne girmesin.
Ampul bunu alın. Veya bunun 42Watt olanını. Uvb halojen hayvanı strese sokar uygundur değildir.
Normal armut şeklinde halojen alın. Uvb olarak uvb 2.0 26Watt almanız lazım.
filtre yüzey temizlemiyormus selale filtre oldugundan öyle bir boru varTamamdır. Attığınız su ısıtıcı tam ve yatay konumlandırılabilir. Akvaryuma uzunlamasına yerleştirirsiniz. Yuvayı büyüyünce de kullanırsınız.
Bütçeniz varsa tetra yada eheim marka bakın.
Filtre nin yuzey temizleme apratını sokersiniz hayvanın gözüne girmesin.
Ampul bunu alın. Veya bunun 42Watt olanını. Uvb halojen hayvanı strese sokar uygundur değildir.
Normal armut şeklinde halojen alın. Uvb olarak uvb 2.0 26Watt almanız lazım.
Piyasadaki ekipmanların çogu uygun degil ekipman hakkında aklınıza takılanı sorun. Yoksa faydadan çok zarar verme ihtimaliniz büyük.Bakıyım tesekkurler
Attiginiz filtrede yuzey temizleyicide var fakat onu almayın.filtre yüzey temizlemiyormus selale filtre oldugundan öyle bir boru var
Evet ama atakan petshoptan alın. Orda daha ucuz. Tetra ısıtıcıyla birlikte alırsınız kargo ucreti de ortadan kalkar.
attığınız ampülde uva uvb yok sanırımLambayı Cem adminin attığı linkten alın yoksa plastik gelme ihtimali var.
Ampul linkini hepsiburada uzerinden attım. Elektrikçide veya ucuzluk pazarı avm gibi yerlerde de bulabilirsiniz.
42 veya 52watt halojen ampul.