Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam icin alısveris

Cem abi tetranın ısıtıcısını önermisti en son dayanıklı diye kesin olarak tetra alayımmı kullanan varmı diğer hepsi tamamda ısıtıcıların patlama elektirik kaçırma durumu oldugundan korkuyorum cunku camı kırılsa vs. direk yer yine kötü sonuca sebep olur. Tetra ısıtıcı (cam) uygunmu?
Su ısıtıcı tamamen su içinde olacak. Çıkaracağınız zaman yarım saat önceden ısıtıcının fişini çekin. Ani sıcak soğuk degişimine maruz bırakmayın.

Eheim veya tetra marka iyidir. Eheim olanı bir suredir kullanıyorum kaliteli.

saklanma alanı vs. icin zemine bu taştan alayımmı? bu tas olmazsa yerine ne alabilirim

Ekli dosyalar

• IMG_3582.jpeg
    IMG_3582.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 6
Teşekkürler canlı bitkiyi yer diye korktum öneriniz olan bi bitki türü varmı?

Taban için silis kum yeterli. Bunlar rahat yüzeceği geniş alanı seviyor.

Tetra kaliteli ısıtıcılar grubunda ucuz olan. Onun için önerdim. Yoksa çeşit var.

Bitkinin yapayını da parçalıyorlar. 7 cm kabuk boyu sonrası tehlikeli. Rahatsızlık veren herşeye girişiyorlar.

Teşekkürler ısıtıcı doğrudan canlıya zarar vermesin benim icin yeterli 🥲

Peki ben suan ahm turtle mix kullanıyorum ama biticek yerine litrelik sera raffy p vericem bunu hep 1 çay kaşığı verdim (kabuk boyu 13cm) sera raffy p yide 1 cay kasıgı veriyimmi cokmu olur?

Siz kuru alan işini nası halletiniz eski akvaryum kücüktü bi sekilde straforla yapıyodukta bu gelecek olan büyük nası yapcam fikriniz barmj

Cam akvaryumsa camcıda yaptirabilirsin kuru alan üstü gıda kabiysa PVC su borulariyla

Siz kuru alan işini nası halletiniz eski akvaryum kücüktü bi sekilde straforla yapıyodukta bu gelecek olan büyük nası yapcam fikriniz barmj
Seni hatırlıyorum akvaryuma 500watt iç filtre takan sen değil miydin?

Akvaryumu camcı yapacak sitede kuru alan ornekleri burda mevcut.

Peki ben suan ahm turtle mix kullanıyorum ama biticek yerine litrelik sera raffy p vericem bunu hep 1 çay kaşığı verdim (kabuk boyu 13cm) sera raffy p yide 1 cay kasıgı veriyimmi cokmu olur?
Kafa boyutu 1 çay kaşığına denkse verebilirsiniz.

Yem olarak raffy p kalıyorsa yanına reptomin sticks ya da omega one adult turtle sticks yem alın. Ek olarak mineral yemde de sera carnivor yada tropical biorept W yemlerinden birini alın.

Kurutulmuş yemde tropical meal worms, tropical crickets, tropical reptiles carnivore yada dajana gammarus sticks yemlerinden birini alın.

Kafa boyutu 1 çay kaşığına denkse verebilirsiniz.

Yem olarak raffy p kalıyorsa yanına reptomin sticks ya da omega one adult turtle sticks yem alın. Ek olarak mineral yemde de sera carnivor yada tropical biorept W yemlerinden birini alın.

Kurutulmuş yemde tropical meal worms, tropical crickets, tropical reptiles carnivore yada dajana gammarus sticks yemlerinden birini alın.
peki tesekkurler bakayım

Cam akvaryumsa kuru alan üstüne o genişlikte 30cm yükseklik olacak şekilde yaptirisin biraz eğimli rampa bide kenarlardan düşmesin diye rampaya cam ekletrisn bu kadar

Cam akvaryumsa kuru alan üstüne o genişlikte 30cm yükseklik olacak şekilde yaptirisin biraz eğimli rampa bide kenarlardan düşmesin diye rampaya cam ekletrisn bu kadar
Su üstteki konu baslıgında evde yapmıslar plastik seylerden bi kaynakta gördüm plastik kesme tahtasıyla yapmıslardı plastik kesme tahtası üstüne o cim halılarından silikonlasam olurmu?

tabi kesme tahtasını uygun kesip zımparalayın felan yazıyoduda

Onu hiç bilmiyom sitede kuru alan bölümü var oraya bak fikir edinirsin yaziyo orda

Silikonda akvaryum silikonu olması lazım zehirler hayvanı rastgele silikon olmaz

Geri