kaplus sever
Yeni Üye
Cvp: kaplumbagam mantar mi
Hepinizin ilgisinden dolayi tesekkurler kac zamandir kimseye anlatamadim derdimi .aradqim veterinerlerde bakmadiqini söylemişti iyiki bu site var ???? dediklerinizi uygulamaya basladim yemlerini de alacagim ve icim rahat sekilde elimden geleni yapacagim onlarin iyi olmalarini istiyorum karbonatla fircaladim bu fircalama islemini nasil yapayim yani haftada bir falan mi bu kabugu degisen tosba icin ve digerlerinede hangi zaman araliginda yapayim
Fircaladiktan sonraki hali
Hepinizin ilgisinden dolayi tesekkurler kac zamandir kimseye anlatamadim derdimi .aradqim veterinerlerde bakmadiqini söylemişti iyiki bu site var ???? dediklerinizi uygulamaya basladim yemlerini de alacagim ve icim rahat sekilde elimden geleni yapacagim onlarin iyi olmalarini istiyorum karbonatla fircaladim bu fircalama islemini nasil yapayim yani haftada bir falan mi bu kabugu degisen tosba icin ve digerlerinede hangi zaman araliginda yapayim
kaplus sever' Alıntı:Hepinizin ilgisinden dolayi tesekkurler kac zamandir kimseye anlatamadim derdimi .aradqim veterinerlerde bakmadiqini söylemişti iyiki bu site var ???? dediklerinizi uygulamaya basladim yemlerini de alacagim ve icim rahat sekilde elimden geleni yapacagim onlarin iyi olmalarini istiyorum karbonatla fircaladim bu fircalama islemini nasil yapayim yani haftada bir falan mi bu kabugu degisen tosba icin ve digerlerinede hangi zaman araliginda yapayim
Fircaladiktan sonraki hali