Ortanca ısırdığı için küçüğü büyüğün yanına koymuştum ve 1 haftadır hiçbir şey yapmamıştı. Bugün sabah kalktığımda hayvanın kabuğunu ısırmış ve koparmış yan tarafının bi kısmını. Kanamış. Hayvanı sahiplendiremiyorum da kimse mesaj atmıyor, durumum da yok akvaryum ve ekipmanlarını almaya. Şimdilik ayırmak için küçük bir kaba koydum ve ılık suya tuttum hayvanın yarasını hayvan ağzını açıyor hızla kaçmaya çalışıyor, çok canı yanıyor. Küçük kabı güneşin altına koydum. Hayvana ne yapmalıyım? Hayvanın o kısmına ne sürmeliyim.
Ve ben bu hayvanları nasıl sahiplendiririm? Hepsini vermek istiyorum, baktıkça yeni sorunları çıkıyor, ortancada yakında bulunduğu yere sığmamaya başlayacak o zaman iyice masraf çıkacak. Bu hayvanları verip balık akvaryumuna çevirmek istiyorum akvaryumumu. Pet Shoplara vermem nasıl baktıklarını gördükten sonra asla veremem. 2 tane siteye koymuştum bu site ve diğer hayvanlara ilgili bir siteye ikisinden de bir cevap yok.
Buralarda veterinerde yok götüremiyorum.
Ve ben bu hayvanları nasıl sahiplendiririm? Hepsini vermek istiyorum, baktıkça yeni sorunları çıkıyor, ortancada yakında bulunduğu yere sığmamaya başlayacak o zaman iyice masraf çıkacak. Bu hayvanları verip balık akvaryumuna çevirmek istiyorum akvaryumumu. Pet Shoplara vermem nasıl baktıklarını gördükten sonra asla veremem. 2 tane siteye koymuştum bu site ve diğer hayvanlara ilgili bir siteye ikisinden de bir cevap yok.
Buralarda veterinerde yok götüremiyorum.